Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
25. 3. 2019,
15.03

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Pirnar PR članek

Ponedeljek, 25. 3. 2019, 15.03

5 let, 1 mesec

Vrata Pirnar prejela prestižno nagrado Red Dot Design Award

Oglasno sporočilo

Eno najinovativnejših slovenskih podjetij, ki se je v svetu že pred leti uveljavilo kot eno izmed najboljših na področju dizajna in izdelave prestižnih vhodnih vrat, je s svojo najnovejšo inovacijo, vhodno steno Theatrica, znova preseglo vsa pričakovanja kupcev in stroke. Že v prvih treh mesecih, odkar je Pirnar na trg postavil prva popolnoma samodejna, brezdotična vhodna vrata na svetu, je osvojil vse najpomembnejše mednarodne nagrade za dizajn in inovacije, ter znova dokazal, da je nesporna številka ena na svojem področju.

Pirnar | Foto:

Slovensko podjetje, ki osvaja najprestižnejše mednarodne nagrade

Slovensko družinsko podjetje Pirnar je v svetu sinonim za visokokakovostna, prestižna vhodna vrata. Slovi po svojem edinstvenem dizajnu, vrhunski ročni izdelavi in predvsem neprekosljivi inovativnosti pri zasnovi in izdelavi vhodnih vrat. Od leta 2015 so vsakoletni prejemniki številnih prestižnih, svetovno priznanih nagrad na področju inovacij in dizajna. Vnovič pa so se dokazali letos, ko so s svojim največjim, najbolj razburljivim in tehnološko najnaprednejšim izdelkom do sedaj popolnoma prekosili konkurenco. Pirnarjeva Theatrica ni samo dramatična vhodna stena, temveč pravo doživetje, kakršnega do slej še niste izkusili. Teatralna, mogočna in edinstvena, postane središče vsakega doma in prevzame pozornost v trenutku, ko jo zagledate. In to je vse, kar morate storiti, da se vam ta vhodna vrata prihodnosti popolnoma samodejno odprejo. Kot bi, zgolj s pogledom, rekli: »Sezam, odpri se!«.

Vstopite v prihodnost vhodnih vrat

Ideja masivne, samodejne in povsem brezdotične vhodne stene z vgrajenim sistemom za prepoznavanje obraza je drzna, saj pomeni prelom s pettisočletno zgodovino uporabe vhodnih vrat. Prvič v zgodovini lahko skozi vhodna vrata vašega doma vstopite ne da bi se jih morali sploh dotakniti. Najsodobnejši sistem za prepoznavanje obraza na svetu popolnoma samodejno, tiho in nežno odpre vrata samo vam, počaka, da vstopite in jih nato za vami prav tako samodejno in nežno zapre. Nobenih potezal, nobenega dotika. Dovolj je že, da Theatrico samo pogledate. Poleg tega, da je to absolutno najnaprednejši in najenostavnejši način vstopanja v vaš dom, je verjetno tudi najvarnejši sistem zaklepanja, kar trenutno obstaja.

Pirnar | Foto: Theatrica spreminja koncept vhodnih vrat, kot jih poznamo

Da je Theatrica resnično osupljiva pa ne dokazujejo le občudujoči obrazi vseh, ki si jo že imeli priložnost ogledati na katerem od letošnjih mednarodnih sejmov, na katerih je bil Pirnar prisoten s svojim razstavnim prostorom, pač pa tudi dejstvo, da je v le nekaj mesecih, odkar so jo predstavili svetu, osvojila praktično vse najpomembnejše nagrade letošnjega leta. Dokaz o njeni dih jemajoči dovršenosti je najprej dejstvo, da je že v začetku letošnjega leta osvojila prestižno nagrado GERMAN DESIGN AWARD WINNER 2019, tej pa je nedavno sledila še ena izmed najpomembnejših nagrad v svetu dizajna, Red Dot Design Award, kjer je v kategoriji oblikovanja izdelkov prejela nagrado Honourable Mention 2019, ki so je deležne le posebej impresivne oblikovalske rešitve, ki s svojo zasnovo in dizajnom ter občutkom za detajl navdušijo sodnike. Prejeti takšno nagrado v elitni svetovni konkurenci je za vsako podjetje velika čast in velik dosežek, ki Pirnarju uspeva znova in znova.

Pirnar | Foto: Vhodna vrata, ki vas prepoznajo

Ko se združijo dovršenost dizajna, izjemne rokodelske mojstrovine in najsodobnejša prestižna tehnologija, nastane absolutna popolnost, kakršna je vhodna stena Theatrica. Ne gre le za največjo svetovno inovacijo na področju vhodnih vrat, temveč preprosto za dih jemajoči presežek na področju proizvodnje vhodnih vrat. Prva v celoti personalizirana vhodna stena, ki vas prepozna in se odpre samo vam, brez iskanja ključev, brez vpisovanja kod, popolnoma brez dotika. Z vgrajenim sistemom za prepoznavo obraza so pri Pirnarju nadgradili svojo različico sistema za prepoznavo prstnega odtisa in tako ustvarili nekaj, kar je bilo doslej le plod naših fantazij.

Pirnar | Foto:

Osupljiva Theatrica lahko krasi tudi vaš dom!

Vhodna vrata predstavljajo najboljšo priložnost, da naredite osupljiv prvi vtis na svoje obiskovalce. Če želite svojim obiskovalcem jemati dih, sami pa prekipevati od zadovoljstva vsakokrat, ko boste zakorakali skozi vhod, potem je Theatrica vaša uresničitev sanj. Prepričala vas bo s prepoznavnim Pirnarjevim dizajnom in navdihujočo eleganco ter poljubno površinsko obdelavo v lesu, kamnu, aluminiju ali steklu oziroma izbrani kombinaciji materialov. Z detajli, ki predstavljajo samo vas, v celoti prilagojena vam. Ste si kdaj predstavljali, da bo vas vstopanje in izstopanje navdalo s takšnim navdušenjem!?

Pirnarjeva Theatrica svoj edinstveni pečat lahko da tudi vašemu domu. Ne zadovoljite se s povprečnostjo, privoščite si najvišjo mero prestiža, maksimalno udobje in neprekosljivo varnost, kakršno lahko ponudi samo Pirnar.

Naročnik oglasnega sporočila je Pirnar

Ne spreglejte