Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
17. 10. 2018,
7.00

Osveženo pred

5 let, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek

Sreda, 17. 10. 2018, 7.00

5 let, 5 mesecev

Vemo, kaj potrebujete: digitalno pisarno po meri

Oglasno sporočilo
SimpOffice

Programska oprema ni le tista, ki upravlja svet, temveč podjetjem in podjetnikom pomaga poslovati preprosto bolje. Najboljše rešitve pa so tiste, ki so enostavne, učinkovite in intuitivne za uporabo. Spoznajte SimpOffice, digitalno pisarno po vaši meri.

Ste tudi vi prepričani, da bi vaše podjetje ali skupina zaposlenih lahko komunicirala in poslovala še bolje? Raziskave kažejo, da začne učinkovitost komunikacije v skupini ali podjetju upadati, ko je v njej udeleženih 5 ali več oseb. Takrat je čas, da na sceno stopi sodobna tehnologija, ki olajša digitalno komunikacijo zaposlenih in strank ter jo naredi bolj pregledno in urejeno.

E-pošta, dokumentni sistemi, spletne klepetalnice, portalne rešitve, sistemi za upravljanje odnosov s strankami in številne druge poslovne programske rešitve so danes orodja, na katera stavijo podjetja pri upravljanju svoje komunikacije – znotraj in navzven. V primeru, ko zgoraj opisana orodja niso med seboj tesno povezana (in roko na srce – pogosto niso), pa kompleksnost komunikacije v pisarniškem ali poslovnem okolju raste, njena učinkovitost pa pada.

SimpOffice se predstavi

Z zgoraj omenjenimi izzivi se je soočalo tudi mlado slovensko podjetje in se odločilo ustvariti boljšo rešitev. Nastal je SimpOffice, popolnoma zanesljiva, varna in enostavna aplikacija, katere cilj je narediti konec težavam z izgubljanjem pomembnih informacij v podjetju. Aplikacija namreč omogoča pregledno vodenje nalog ter projektov, boljšo komunikacijo med zaposlenimi, učinkovit dokumentni sistem in urejen arhiv elektronske pošte. Samodejni opomniki zaposlene prikladno opozarjajo na nedokončane ali pretečene naloge.

Aplikacija, ki je plod dela slovenske ekipe, je praktična alternativa klasični pisarni in komunikaciji preko elektronske pošte. Pregledna in intuitivna aplikacija zagotavlja, da delo z njo hitro osvojijo tako mlajši kot starejši zaposleni. Z uporabo SimpOffice poslovno okolje na enem mestu pridobi možnosti enostavne komunikacije med sodelavci, shranjevanja in urejanja dokumentov ter dostopa do skupne e-pošte.

Prepričajte se, kako lahko z aplikacijo SimpOffice ustvarite bolj funkcionalno delovno okolje, na račun prihrankov pa si vsak dan privoščite dodatno skodelico kave s sodelavci.

Naročnik oglasnega sporočila je 3Sigma d. o. o.

Ne spreglejte