Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
24. 5. 2023,
9.52

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Mimovrste

Natisni članek

spletno nakupovanje Spletna ponudba Mimovrste advertorial

Sreda, 24. 5. 2023, 9.52

2 meseca, 2 tedna

Več kot 400 promocijskih kod za izdelke po Odrezani ceni

Vsebino omogoča Mimovrste

Že dlje časa varčujete in skrbno načrtujete nakup želenih artiklov ter čakate na dobro priložnost in ugodne ponudbe? Dovolj je bilo čakanja, do 28. maja izkoristite Odrezane cene za najboljše nakupe!

mimovrste | Foto:

Kdor čaka, tudi dočaka – Odrezane cene pri največjem slovenskem spletnem trgovcu Mimovrste! Vse do nedelje, 28. maja 2023, lahko kupci pregledate in izbirate med več kot 400 promocijskimi kodami za artikle priznanih blagovnih znamk ter unovčite do 50-% popust. Promocijske kode so na voljo za izbrane artikle, vključujejo pa izdelke iz prav vseh oddelkov – dom in z njim povezani gospodinjski aparati in pripomočki, zabavna elektronika, življenjski stil, vse za otroke in dojenčke, vrt in šport ter vse za male živali.

Izjemen spletni nakupovalni dogodek

Pri Mimovrste so izjemno spletno nakupovalno priložnost poimenovali Odrezane cene, saj v tej omejeni akcijski ponudbi, ki bo trajala do nedelje, 28. maja, nudijo ekskluzivno in najboljšo ponudbo za artikle po rekordno ugodnih cenah z uporabo promocijskih kod. Priložnost, ki je ne gre zamuditi, ker se preprosto splača!

Še bližje svojim uporabnikom  

Na virtualnih policah spletnega trgovca se šibi več kot 1.000.000 raznolikih izdelkov, v praksi pa Mimovrste predstavlja izjemni spletni nakupovalni center, ki deluje 24 ur na dan, vse dni v tednu. Poleg priročne in enostavne uporabe spletne trgovine so se pri Mimovrste še dodatno približali svojim uporabnikom z razširjeno in razvejeno mrežo prevzemnih paketnih omaric po vsej državi, kar vključuje več kot 350 GLS Paketomatov. Mimovrste vse do 31. maja zagotavlja brezplačen prevzem paketov v paketomatih.

Poleg razširjene mreže paketnih omaric pa je nakup in prevzem blaga še vedno na voljo v obstoječih fizičnih trgovinah v Ljubljanski Šiški in nakupovalnem centru BTC ter v Mariboru.

Odrezane cene za najboljše razmerje med kakovostjo in ceno

Do najboljših nakupov po Odrezanih cenah – izkoristite priložnost, izbirajte med več kot 400 promocijskimi kodami in si zagotovite svoje najljubše izdelke po zagotovljeno najbolj ugodnih cenah. Zdaj na Mimovrste.com.

Ne spreglejte