SiolNET. Digisvet Novice
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Top Trio Brezžični od danes v redni ponudbi

4

termometer

Storitev, ki je bodo veseli v krajih, kjer stacionarna infrastruktura za širokopasovni dostop do interneta in internetne televizije ni mogoča, je od danes na voljo v redni ponudbi Telekoma Slovenije.

Paket Top Trio Brezžični, ki ponuja enak obseg storitev in povsem primerljivo uporabniško izkušnjo hitrega interneta, internetne televizije in internetne telefonije kot storitve Top Trio na klasični stacionarni infrastrukturi, je od danes na voljo vsem, ki teh storitev do zdaj zaradi infrastrukturnih omejitev niso mogli imeti.

Kot so napovedali ob nedavni predstavitvi storitve Top Trio Brezžični, so pri Telekomu Slovenije prvi dan junija objavili njene komercialne podrobnosti. Mesečna naročnina bo znašala 35,95 evra in vključevala neomejen prenos podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije brez principa pravične uporabe (omejevanje hitrosti prenosa po doseženi količini podatkovnega prometa), programsko shemo SiOL TV Enostavni in eno telefonsko številko s 60 minutami pogovorov v vsa slovenska stacionarna omrežja. Del opreme v brezplačen najem, preostalo pa za en evro LTE-usmerjevalnik Fritzbox 6840 LTE in IPTV-komunikator Box S, ki sta obvezna za vzpostavitev storitve, naročniki prejmejo v brezplačen najem, zunanjo anteno, ki je prav tako obvezni del opreme, pa za en evro.

Prehod na programske sheme z večjim številom televizijskih programov je mogoč ob ustreznem doplačilu, so še sporočili iz Telekoma Slovenije.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin