Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
15. 12. 2022,
7.00

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

pametni telefon Samsung servis telefona PR članek

Četrtek, 15. 12. 2022, 7.00

1 leto, 4 mesece

Servis telefonov − kaj je potrebno in kako poteka?

Oglasno sporočilo
servis-telefonov-kaj-je-potrebno-kako-poteka

Pametni telefoni so naprave, brez katerih danes zelo težko zdržimo. Pomembno je, da v primeru okvare poiščemo kakovosten in učinkovit servis telefonov, ki bo poskrbel, da nam bo ta zelo priljubljena in nepogrešljiva naprava še dolgo služila.

Telefoni se že dolgo časa ne uporabljajo le za klicanje in pisanje sporočil, ampak so postali pravi računalniki v malem, s katerimi lahko brskamo po spletu, preverjamo elektronsko pošto, fotografiramo, snemamo in z njimi počnemo še mnogo drugega.

Nekaj popolnoma običajnega je, da se vam telefon lahko tudi pokvari ali kako drugače poškoduje. Če želite, da ga boste zopet lahko čim hitreje uporabljali, potem je ključnega pomena, da v takšnih situacijah ustrezno odreagirate.

V tem primeru je ključnega pomena, da veste, kako poteka servis telefonov ter kaj vse je potrebno!

1. Svoj mobilni telefon prinesite na servis

Ne glede na to, ali je vaš telefon mehansko poškodovan ali pa ne deluje tako, kot bi moral, je treba napravo prinesti na izbrani servis telefonov. To je pogoj, da se lahko sploh ugotovijo morebitne poškodbe ali napake v njegovem delovanju.

Vse aparate je možno oddati v poslovalnici Mobistekla na Tržaški cesti 5 v Ljubljani, kjer je urejeno tudi brezplačno parkiranje. Poškodovano napravo pa lahko pošljete tudi po pošti.

servis telefonov samsung ljubljana | Foto:

Zelo priljubljen način oddaje telefona na servis je tudi s pomočjo kurirske službe. Ta vam telefon prevzame na dogovorjenem naslovu, kar vam prihrani veliko časa in dodatnih poti.

2. Izbranemu ponudniku servisa telefonov posredujete svoje kontaktne podatke

Ob oddaji telefona v popravilo morate posredovati svoje kontaktne podatke, ki so ključnega pomena za to, da vas lahko ponudnik storitve kontaktira.

Za čas servisa telefona stranka vedno dobi nadomestni telefon.

3. Pregled in diagnostika telefona

Izbrani ponudnik servisa telefonov opravi natančen pregled vašega telefona. Če ne gre za mehanske poškodbe, je treba opraviti natančno diagnostiko, s pomočjo katere se odkrije napaka v delovanju vaše naprave.

Na podlagi pregleda in diagnostike vam servis telefonov sporoči točne stroške popravila, in nato se odločite, ali se telefon popravi ali ne.

servis in popravilo telefonov | Foto:

4. Preverite stanje popravila

Največji čar sodobne tehnologije je v tem, da lahko stanje popravila svojega telefona kadarkoli preverite.

S pomočjo številke naročila in gesla, ki ga imate na prevzemnem listu, lahko vedno preverite, v kateri fazi popravila je vaš telefon. Nepotrebni klici v poslovalnico zato niso potrebni, prav tako pa lahko svoj čas, ki bi ga namenili temu, izkoristite za kaj drugega.

5. Prevzem popravljenega telefona

Ko je popravilo zaključeno in je vaš telefon pripravljen za prevzem, ste o tem obveščeni prek elektronske pošte in s telefonskim klicem. Telefon lahko prevzamete kadarkoli v času uradnih ur, in sicer v poslovalnici, v kateri ste ga tudi oddali.

Katera popravila so možna in koliko časa traja servis telefonov?

Popolnoma jasno je, da je čas popravila telefona odvisen predvsem od njegove zahtevnosti in vrste napake.

Servis telefonov vam lahko odpravi številne napake na telefonu, kot so na primer:

  • menjava stekla telefona,
  • menjava celotnega zaslona,
  • menjava matične plošče,
  • popravilo oziroma menjava posameznih čipov na matični plošči,
  • menjava kamere,
  • menjava stekla na kameri,
  • menjava baterij,
  • odpravljanje težav s programsko opremo,
  • odpravljanje težav zaradi polite tekočine.

popravilo telefonov ljubljana | Foto:

Popravilo telefona je tako mogoče že v eni uri, lahko pa se zavleče v nekaj dni. Predvsem pa je pomemben podatek, da ima kakovostni servis telefonov vedno na zalogi nadomestne dele za različne blagovne znamke telefonov, med katerimi je tudi Samsung.

Servis telefonov Samsung 

Samsung je najbolj prodajana blagovna znamka telefonov v Evropi, prav tako pa so ti telefoni izjemno priljubljeni tudi pri nas.

To pa je za servis telefonov Samsung dobro in pomeni, da so originalni rezervni deli vedno na zalogi, ne glede na to, za kateri model telefona Samsung gre. Popravilo je v tem primeru hitro in učinkovito.

Ni potrebe, da vam pokvarjen ali poškodovan telefon povzroča preglavice.

Naročnik oglasnega sporočila je MOBISTEKLA.SI.

Ne spreglejte