Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
27. 11. 2020,
8.30

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Natisni članek

Keysoff.com advertorial

Petek, 27. 11. 2020, 8.30

2 meseca, 2 tedna

Posebna ponudba za črni petek: Windows 10 Pro za 7,27 € in še več

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Črni petek in spletni ponedeljek sta tik za vogalom, zato smo pripravili seznam ponudb in popustov, ki jih ne smete zamuditi. A Keysoff.com bo šel še korak dlje in vas presenetil z najboljšo ponudbo leta. Dobro znana spletna trgovina, ki ponuja programsko opremo in igre, je poskrbela za neverjetno razprodajo črnega petka in spletnega ponedeljka, kjer boste našli ekskluzivne ponudbe tega leta.

keysoff | Foto: Spletna platforma Keysoff.com vam ponuja programsko opremo po najugodnejših cenah.  V spletni trgovini si lahko priskrbite licenčne kode za najboljše računalniške programe. Če obenem izkoristite še znižanja za črni petek, lahko svoj računalnik nadgradite z najsodobnejšo programsko opremo.

V posebni ponudbi za črni petek in spletni ponedeljek na Keysoff.com lahko najdete najnižje cene in še dodatne popuste na številne izdelke za vaš osebni računalnik.


Posebne cene za črni petek brez kupona:


Dodatni  popusti:


Izkoristite najbolj nore akcije letos in poskrbite, da si zagotovite programsko opremo po kar najnižjih cenah. Samo na Keysoff.com.   


Odlična podpora strankam, tudi prek video klica

Imate vprašanja? Potrebujete pomoč pred ali po naročilu? Vedno smo tu za vas. Pri Keysoff.com smo ponosni na odlično podporo strankam. Svoja vprašanja nam sporočite na service@keysoff.com ali prek video klica na Keysoff.com in eden izmed naših prijaznih svetovalcev vam bo pomagal po svojih najboljših močeh.

Kako je lahko tako poceni? Kaj morate vedeti o tem?

  • Pomembno je vedeti, da obstajata dve vrsti licenc. Komercialne, ki jih je mogoče kupiti tudi na Microsoftovem spletnem mestu, in OEM, ki je kratica za proizvajalca originalne opreme. V smislu funkcionalnosti sta enaki.
  • Rabljene programske ključe se lahko v skladu s sklepom Evropskega sodišča v Evropski uniji prodaja popolnoma zakonito.
  • Vendar obstaja razlika v podpori in uporabi med obema različicama. Komercialna različica se lahko uporablja na več računalnikih, medtem ko je različica OEM vezana na strojno opremo, na kateri je bila prvič aktivirana.
  • Spletna trgovina Keysoff.com prodaja tako imenovane licence OEM.
  • Keysoff.com vsak dan proda približno 1.500 licenc po vsem svetu. Garancijsko nadomestilo se aktivira le v 1 odstotku primerov.

Zagotavljamo, da so vse licence veljavne in hkrati ponujamo 1-LETNO GARANCIJO NA STORITEV, ki vas ščiti pred dodatnimi stroški zamenjave in vzdrževanja izdelka.

Ne spreglejte