SiolNET. Digisvet Novice
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Nova dimenzija spletnih nakupov

3

termometer

Potrošniki se v izogib natrpanim nakupovalnim centrom in dolgočasnosti običajnega spletnega nakupovanja lahko odpravijo po nakupih v 3-dimenzionalno spletno trgovino.

Prodajalna Brookstore Inc. je potrošnikom odprla virtualna vrata v svojo 3-dimenzionalno trgovino, ki vizualno spominja na virtualni svet Second Life, le blago je realno naprodaj.

Trodimenziolnost za zabavni del nakupovanja

"Trodimenzionalnost prinaša zabavni del nakupovanja. Ko greš fizično v trgovino, je prisotna neka energija, ki bi ji lahko rekli "le kaj bom našel", in vedno je prisoten proces odkrivanja nečesa novega," je dejal Greg Sweeney, podpredsednik Brookstona.

Virtualna trgovina je vizualna kopija realne trgovine. Stranke se lahko gibajo med policami in med produkte, katere lahko s pomočjo tipkovnice in miške povečajo. Podrobni podatki so na voljo ob postanku pred posameznim produktom.

"Menimo, da bo trgovina zaradi igrici podobni izkušnji privlačila mlajše stranke, stare med 25 in 40 let," je dejal Sweeney. Okolje bo sigurno domače za tiste, ki so navajeni tavati po virtualnih svetovih. Novi uporabniki bodo potrebovali nekaj časa, da se privadijo.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin