SiolNET. Digisvet Novice
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Napovedovanje prihodnosti uspešnica na Japonskem

4

termometer

Japonsko internetno podjetje, ki se osredotoča na napovedovanje prihodnosti s pomočjo kristalne krogle, kart in na pisanje horoskopov, cveti v času recesije.

Kot kaže Japonci tudi na ta način iščejo namige za ukrepe v teh negotovih časih. Bojazen pred izgubo zaposlitve in gospodarstvo v hudih časih je pospešilo posplovanje podjetja Zappallas, ki upravlja z največjo japonsko mrežo spletnih strani za napovedovanje prihodnosti, med katerimi so tudi »Your Future in Three Months« in »Certain Fate«.

Ciljna skupina ženske v starosti med 20 in 34 let Ponudnik vsebin za mobilne telefone je poročal o 61 odstotnem porastu čistih prihodkov, zaradi česar bodo tudi dividende višje. Napovedali so svetlo prihodnost, v kateri se bodo osredotočili predvsem na ženske v starosti med 20 in 34 let. Število prijavljenih uporabnikov, ki plačujejo mesečno naročnino, je zraslo za 21 odstotkov na 2,2 milijona s koncem oktobra. Do tega je presenetljivo prišlo v času, ko povprečen potrošnik ne kupuje več novih mobilnih telefonov in osebnih računalnikov, prek katerih uporabljajo Zappallasovih 443 spletnih strani.

Podjetje, ki 77 odstotkov prihodkov prejme iz naslova napovedovanja prihodnosti, kombinira staristične analize in nasvete napovedovalcev prihodnosti, ki pri svojem delu upoštevajo tako vzhodnjaške kot tudi zahodnjaške tehnike.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin