SiolNET. Digisvet Novice
0,05

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Dobrodelna tradicionalna akcija Pink Ribbon tudi letos uspešna

Nakupi mobitelov Pink Ribbon pomagajo v boju proti raku dojk

0,05

termometer

Pink Ribbon 2020
Podpredsednica Združenja Europa Donna Slovenija Radka Tomšič Demšar prejema donacijo letošnje dobrodelne akcije Pink Ribbon Foto: Telekom Slovenije

Tudi letos sta v oktobru, mednarodnem mesecu ozaveščanja o raku dojk, Telekom Slovenije in Samsung v akciji Pink Ribbon zbirala sredstva za boj proti tej kruti bolezni. Od prodanih mobitelov v akciji sta slovenski veji Združenja Europa Donna podarila deset tisoč evrov.

Eden od dveh letošnjih telefonov Pink Ribbon je bil Samsung Galaxy A51. Eden od dveh letošnjih telefonov Pink Ribbon je bil Samsung Galaxy A51. Telekom Slovenije in Samsung sta tudi letos sredstva zbrala s prodajo dveh "rožnatih telefonov", letos sta to bila Samsung Galaxy Note10 Lite in Samsung Galaxy A51.

V Združenju Europa Donna so se ob predaji donacije zahvalili tako organizatorjema te dolgoletne akcije, kot tudi kupcem "rožnatih" mobitelov.

"Veseli smo, da ste nam tudi letos pomagali pri širjenju pomembnih sporočil o pomenu zdravega načina življenja in zgodnjega odkrivanja raka dojk, zbrana sredstva pa nam omogočajo nadgradnjo programov in aktivnosti za bolnice in njihove svojce," je med drugim povedala podpredsednica Združenja Europa Donna Slovenija Radka Tomšič Demšar.

Trendi Nisem si upala zapreti oči, ker me je bilo strah, da bom umrla

Tudi za lažjo skrb za zdravje

Akcija Pink Ribbon letos poteka že trinajstič. Vsakoletna telefona Pink Ribbon nimata le dobrodelne note, temveč sta tudi dodatno opremljena z aplikacijami, ki zagotavljajo lažje doseganje dobrega počutja in olajšajo skrb za zdravje, sta še izpostavila izvajalca dobrodelne akcije Pink Ribbon.

Rak dojk je najpogostejša oblika raka pri ženskah, zbolijo pa lahko tudi moški. Za uspešno zdravljenje in zmanjševanje umrljivosti je poleg ozaveščanja o zdravem načinu življenja in zgodnjega odkrivanja pomembno tudi takojšnje učinkovito in vsaki bolnici oziroma bolniku prilagojeno zdravljenje.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin