SiolNET. Digisvet Novice
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Mobiteli in Instant internet odslej še ugodneje

1

termometer

Družba Mobitel predstavlja nove ugodnosti. Novi naročniki podatkovnih paketov bodo do konca marca deležni brezplačne naročnine za podatkovne storitve.

V veljavo stopajo tudi nove, še ugodnejše cene izbranih mobitelov, v ponudbo pa hkrati prihajajo novi, privlačni aparati.

Ugodnosti Instant interneta Mobitel predstavlja vrsto novosti, ki pomenijo ugodnost za uporabnike. Tako je za naročnike ob nakupu Instant interneta do konca marca ter hkratni sklenitvi/podaljšanju naročnine za 24 mesecev izbran podatkovni paket v mesecu februarju in marcu povsem brez naročnine. Ugodnost v februarju in marcu velja pri nakupu podatkovne PC-kartice Option Globe Trotter GT MAX 7.2 Ready ali USB-modema Option GlobeSurfer Icon 7.2, in sicer za vse izbrane podatkovne pakete, vključno z Giga paketom, ki nudi 10 GB zakupljenih podatkov v Mobitelovem omrežju mesečno. Ugodnost velja do razprodaje zalog oziroma konca meseca marca.

Tudi do polovico nižje cene za izbrane mobilnike Mobitel predstavlja tudi ugodnejšo ponudbo izbranih mobilnikov znamk Nokia, Sony Ericsson, Samsung in Motorola po posebej ugodnih, nižjih cenah. Pri izbranih mobitelih so cene nižje tudi za polovico, ponudba pa prav tako velja do odprodaje zalog. Hkrati prihaja vrsta atraktivnih, najsodobnejših aparatov.

Več na brezplačni številki 041 700-700 Več informacij o ugodnostih in ponudbi lahko Mobitelovi naročniki pridobijo s klicem na brezplačno številko Centra za pomoč naročnikom 041 700-700, v Mobitelovi prodajni mreži ter na spletni strani www.mobitel.si.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin