Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
20. 1. 2023,
8.55

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Natisni članek

Keysoff.com advertorial programska oprema Office 365 Windows

Petek, 20. 1. 2023, 8.55

2 meseca, 1 teden

Keysoffova zimska razprodaja! Še več računalniških orodij po najugodnejših cenah

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Če ste kupili nov računalnik ali posodabljate starega, vam Keysoff lahko pomaga. Windows je nepogrešljiva programska oprema kot temelj vzpostavljanja in nadgrajevanja računalnikov. Omogočil vam bo učinkovito in varno delovanje računalnika, saj je zlasti pri službenih računalnikih varnost osebnih podatkov zelo pomembna. Uradna cena Microsoft Windowsa 10 Pro je 199,99 $, v Keysoffovi razprodaji programske opreme pa originalni Windows 10 Pro dobite že za samo 7,35 €, podpira pa tudi nadgradnjo na najnovejši Windows 11 Pro. Tudi Office 2021 Pro lahko kupite po nizki ceni. Najnovejši Office 2021 stane samo 26,25 €. Keysoff pa ne ponuja le poceni originalnih operacijskih sistemov Windows in MS Officeov, ampak tudi drugo uporabno programsko opremo, kot je Ashampoo PDF Pro 3, ki je bil lani eden najbolj prodajanih programov na Keysoffu. Uporabnikom pomaga rešiti težave z urejanjem datotek PDF, pregledovanjem, pretvorbo in druge težave. Rešili jih boste tako preprosto in hitro, kot da bi uporabljali Word.

Keysoff | Foto:

Časovno omejena ponudba. Office 2021 za samo 13,85 €

Časovno omejena ponudba. Originalni Windows 10 že za 6,22 €

62-odstotni popust na več Officeov in pakete (koda: BP62)

50-odstotni popust na več različic operacijskega sistema Windows (koda: BP50)

Tudi če potrebujete še več računalniških orodij, je Keysoff pravi naslov za vas. Kupite lahko na primer Ashampoo PDF Pro 3. Urejajte datoteke PDF tako hitro in preprosto kot Wordove dokumente. Z Ashampoo PDF Pro 3 z odličnim urejevalnikom besedil boste dokumente PDF urejali tako preprosto kot besedilne dokumente. Najdete ga v vseh modernih aplikacijah.

Računalniška orodja (brez kode za popust)

Če boste kupovali na Keysoffu, vam nudimo doživljenjske poprodajne storitve. Zdaj imate odlično priložnost, da s to posebno ponudbo prihranite denar pri nadgradnji svojega računalnika.

Za svoje visoko kakovostne izdelke in profesionalne storitve je Keysoff prejel več kot 1000 ocen resničnih uporabnikov na strani TrustPilot s povprečno oceno 4,8 in 97 % zadovoljnih strank.

Tehnična pomoč 24 ur na dan in doživljenjske poprodajne storitve

Pišite Keysoffu: service@keysoff.com

Ne spreglejte