SiolNET. Digisvet Novice
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Aplikacije za tetovaže

3

termometer

Zagotovo ste že razmišljali o tetovaži. Zanimalo vas je, kako bi bila videti na vašem telesu. Predstavljamo aplikacije, ki vas bodo rešile teh skrbi.

Tattoo yourself Z aplikacijo Tattoo Yourself, ki je primerna za operacijski sistem Symbian, lahko vidite, kako bi vam pristajala določena tetovaža. Fotografirajte del telesa, na katerem bi imeli tetovažo, in nato izbirajte med tremi kategorijami tetovaž, ki jih prilepite na izbrani del telesa. Fotografijo lahko shranite in jo pokažete prijateljem ali pa mojstru tetovaž.

Tattoo Designs for Women So tetovaže, ki bolje pristajajo delom ženskega telesa, pa tudi nekateri motivi ne spadajo vedno na moško telo. Ta aplikacija, ki je primerna za mobilne telefone z operacijskim sistemom Android, vsebuje številne fotografije tetoviranih ženskih teles, s katerimi boste lahko dobili idejo za poslikavo, primerno za svoje telo. Tetovaže so razvrščene glede na dele telesa, poleg tega je mogoča kar neposredna povezava s Facebookom, na kateri je posebna stran, ki ponuja številne novice iz sveta tetovaž.

Tattoo Designs for Men Če predstavljamo aplikacije s tetovažami, primernimi za ženska telesa, je dobro predstaviti tudi tetovaže za močnejši spol. Podobna kot zgoraj opisana aplikacija tudi ta ponuja številne fotografije tetovaž po različnih delih telesa. Pri vseh zgoraj naštetih aplikacijah pogrešamo negativne učinke tetovaž in posebno nego, ki jo potrebuje tetovirani predel.

Amazing Tattoo Ideas Navdih, vodnik po galeriji tetovaž in fotografije pravih tetovaž zajema ta brezplačna aplikacija za OS Android. Pozitivna stran je tudi vodnik za nego tetovaže, ki je pri marsikateri drugi aplikaciji spregledan. Ko postaneta lastnik tetovaže, jo lahko fotografirate in naložite.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin