SiolNET.
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Castrum na pot

2

termometer

Oktet Castrum iz Ajdovščine praznuje v letu 2010 deseto obletnico delovanja.

S tem pa tudi plemenitega poslanstva - ohranjanja in širjenja slovenske ljudske in umetne pesmi. Ob okroglem jubileju bo na povabilo Sveta slovenskih izseljeniških društev v Avstraliji, sodelovali na 12. Slovenskem izseljeniškem festivalu, ki bo 6. in 7. marca 2010 v mestu Geelong v Avstraliji. Sodelovanje na festivalu bodo izkoristili tudi za koncerte pri društvih naših izseljencev v Melbournu, Canberri in Sidneyu, kot tudi v okviru cerkvenih domov, kjer se naši rojaki družijo. Uradno je dogovorjenih deset nastopov. Ajdovske pevce bo v Avstralijo spremljal še narodnozabavni ansambel Mi trije, ki bo skrbel za zabavo in ples po uradnih nastopih okteta.

S tem pa tudi plemenitega poslanstva - ohranjanja in širjenja slovenske ljudske in umetne pesmi. Ob okroglem jubileju bo na povabilo Sveta slovenskih izseljeniških društev v Avstraliji, sodelovali na 12. Slovenskem izseljeniškem festivalu, ki bo 6. in 7. marca 2010 v mestu Geelong v Avstraliji.

Sodelovanje na festivalu bodo izkoristili tudi za koncerte pri društvih naših izseljencev v Melbournu, Canberri in Sidneyu, kot tudi v okviru cerkvenih domov, kjer se naši rojaki družijo. Uradno je dogovorjenih deset nastopov. Ajdovske pevce bo v Avstralijo spremljal še narodnozabavni ansambel Mi trije, ki bo skrbel za zabavo in ples po uradnih nastopih okteta.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin