Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
5. 2. 2020,
12.48

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča KMAG d. o. o.

Natisni članek

zaposlovanje advertorial Mehanik Sanjska služba Kia

Sreda, 5. 2. 2020, 12.48

2 meseca

Svoji karieri privoščite pospešek

Vsebino omogoča KMAG d. o. o.
KIA

Nekatere ljubezni so nesrečne, ena tistih, ki v sebi nosijo veliko zadovoljstva in radosti, pa je prav gotovo zaljubljenost v avtomobile. V svetu vozil se ves čas dogaja veliko novega, nikoli ni dolgčas, veliko je ljubezni na prvi pogled, zapeljivosti, drobnih in velikih skrivnosti, osupljivih sprememb, dovršene lepote in tudi čiste, neustavljive strasti do jeklenih konjičkov. Ste tudi vi ljubitelj avtomobilov, in to takšen, ki se dobro znajde tudi v mehaničnih delavnicah?

Posamezniki, ki jim uspe ljubezen do vozil združiti z zaposlitvijo v tej branži, se imajo lahko za srečne. Avtomobilska industrija je namreč ena največjih, najbolj raznolikih in najbolj večplastnih, kar jih obstaja, zato so možnosti za stabilno ljubezen do vozil, ki jo je mogoče vsak dan plemenititi, praktično neskončne.

Vas zanimajo odprte možnosti? Kliknite!

Ljubezen, ki ima kot jeklo trdno prihodnost

KIA | Foto:

Možnosti za zaposlitev v avtomobilski industriji je danes zares veliko – po obdobju upočasnjevanja zaposlovanja zaradi nedavne recesije se avtomobilska industrija že nekaj let obnavlja in krepi. Kdor ima rad avtomobile, mu ljubezni zato ni treba omejevati na domačo garažo – z zaposlitvijo v avtoindustriji lahko svoji karieri in ljubezni da velik pospešek.

Najboljše avtomobilske znamke zaposlujejo

KIA | Foto:

Če imate potrebne veščine in visoko motivacijo za uspeh, so vam danes v Sloveniji vrata avtomobilskih podjetij skoraj na stežaj odprta. Dober primer za to je podjetje Kia Motors Slovenija, ki zaradi uspešne prodaje vozil Kia in rastoče skupnosti zadovoljnih voznikov nenehno širi mrežo prodajno-servisnih salonov ter odpira vedno nova delovna mesta.

Kia trenutno v Ljubljani išče avtoličarja in avtokleparja, pri čemer je mogoča alternativa zanju ena oseba, in sicer avtokaroserist. Na ljubljanskem delovnem mestu iščejo tudi skrbnika poslovnih stavb, poleg tega pa zaposlijo tudi dva avtomehanika – enega v Ljubljani in drugega v Mariboru.

Prav podjetje Kia lahko postane vaš delodajalec, ki si ga želite, ob čemer vam ponujajo izpopolnjevanje znanja, nagrajevanje za uspešnost in delo v uspešnem kolektivu. Kot avtomehanik, avtoličar, avtoklepar, avtokaroserist ali skrbnik poslovnih stavb lahko pripomorete k prihodnjemu razvoju uspešnega podjetja, ki se kot pomemben igralec vse bolj uveljavlja v celotni regiji.

KIA | Foto:

Vrata v Kio odprta tudi preostalim

Vsi tisti, ki si želite delati pri Kii, a imate druga znanja in kvalifikacije od trenutno zahtevanih, pa lahko pošljete splošno prijavo na delovno mesto. Pri Kia Motors Slovenija namreč ves čas iščejo sposobne ljudi, ki znajo navdušiti in prepričati. Prijavite se, če vas odlikujejo ambicioznost, komunikativnost, organiziranost, pozitiven odnos in prilagodljivost, poleg tega pa imate še druge, posebej za vas značilne prednosti.

Ne spreglejte