SiolNET. Avtomoto Novice
Vsebino omogoča Renault Slovenija

Foto: Renault in Gašper Pirman.

  • Messenger
  • Messenger

Renault Clio I feel Slovenia: najboljše izpod dolenjskih rok!

Vsebino omogoča Renault Slovenija

Foto: Renault in Gašper Pirman.

Renault predstavlja ekskluzivno omejeno serijo vozil Clio, narejenih v Revozu in namenjenih samo slovenskim kupcem. Vozila Clio I feel Slovenia so namenjena tistim, ki želijo, da bi imel njihov avto vse, kar imajo veliki.

Serijska oprema dolenjskega Clia se spogleduje z opremo velikih premijskih vozil. S kar petimi različnimi motorji bo tak Clio zagotovo zadostil potrebam tako varčnih kot tudi športno naravnanih voznikov.

Prodajni kralj na sončni strani Alp nadaljuje pohod k najbolje prodajanemu avtomobilu pri nas. Prodajni kralj na sončni strani Alp nadaljuje pohod k najbolje prodajanemu avtomobilu pri nas.

Marljive dolenjske roke

Renault Clio je najpogostejši avtomobil na slovenskih cestah. Z letom 2017 se je njegova proizvodnja vrnila tudi v Slovenijo.

Svoj ponos na vozilo, ki ga izdelujejo marljive dolenjske roke, Renault dokazuje z omejeno serijo vozil Clio I feel Slovenia. Gre za posebno različico avtomobilov, ki jih bodo slovenske roke izdelovale izključno za slovenski trg.

Vse, kar imajo veliki

V luči legendarnega reklamnega slogana Vse, kar imajo veliki bo omejena serija vozil Clio I feel Slovenia na voljo zgolj z izjemno bogatim paketom opreme, ki smo je običajno vajeni le v premijskih vozilih.

V Revozu izdelujejo ''slovenski'' Clio, ta bo imel novo oznako I feel Slovenia. V Revozu izdelujejo ''slovenski'' Clio, ta bo imel novo oznako I feel Slovenia. Foto: Gašper Pirman

I feel Slovenia sloni na najvišjem paketu Intens. Posledično bo opremljen z bogato dodatno opremo. Imel bo:

  • najsodobnejše LED-luči Pure Vision spredaj in zadaj,
  • parkirni senzorji spredaj in zadaj,
  • vzvratno kamero,
  • sredinski naslon za roke,
  • avtomatsko klimatsko napravo,
  • kartico Renault za prostoročno odklepanje in zagon vozila,
  • multimedijski sistem Media Nav Evolution (ta vsebuje sedempalčni zaslon na dotik z navigacijskim sistemom Navteq s kartografijo Adriatic).

Ne pozabimo na senzor za dež, LED-osvetlitev v potniški kabini, samozatemnitveno vzvratno ogledalo in dodatno zatemnjena stekla ...

To je samo del dolgega seznama serijske opreme, ki je tudi pri precej dražjih vozilih na voljo le ob doplačilu.

Za piko na i poskrbi še pestra izbira kovinskih in nekovinskih barv zunanjosti ter oblazinjenj, ki so pri omejeni seriji vozil I feel Slovenia brezplačne.

Renault Clio I feel Slovenia zato spet ponosno zatrjuje, da ima vse, kar imajo veliki.

Kupcem bo tak Clio na voljo s tremi bencinskimi motorji (1.2 16V, TCe 90, TCe 120) ter dvema dizelskima (dCi 90 in dCi 110).

Naskok pred tekmeci bo Reanult poskusil povečati z novim paketom opreme, imenovanim I feel Slovenia. Naskok pred tekmeci bo Reanult poskusil povečati z novim paketom opreme, imenovanim I feel Slovenia. Foto: Gašper Pirman

Kakšna je cena?

Najcenejši, a izjemno bogato opremljeni Renault Clio I feel Slovenia je na voljo že za 12.890 evrov.

Kovinska barva je pri tej omejeni seriji kupcem na voljo brezplačno. Seznam mogoče dodatne opreme je zaradi izredno široke serijske opreme nenavadno kratek, saj ima Clio I feel Slovenia že serijsko na voljo skorajda vse, kar je danes mogoče kupiti v tem segmentu vozil.


PREBERITE TUDI:

Renault clio in službe v Revozu: Slovensko znanje in delovna sila za clia "I Feel Slovenia"

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin