Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
21. 9. 2021,
7.35

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča MOL

Natisni članek

bencinski servis gorivo MOL advertorial

Torek, 21. 9. 2021, 7.35

2 meseca, 1 teden

Program zvestobe MOL Loyalty - vaš prijatelj na poti!

Vsebino omogoča MOL
MOL | Foto MOL

Foto: MOL

Kot novost smo v podjetju MOL Slovenija v juniju implementirali nov program zvestobe MOL Loyalty, ki je v primerjavi s prejšnjim klubom ugodnosti MOL FOR ME veliko naprednejši. Progam zvestobe ponuja integrirano mobilno aplikacijo, s katero boste lahko spremljali stanje svojih točk ter pridobili informacije o akcijah in popustih. Kot dobrodošlico ob registraciji boste prejeli brezplačni topli napitek za s seboj, v septembru in oktobru pa boste NOVI člani program zvestobe lahko prejeli popust na goriva MOL EVO tudi do šest centov na liter goriva, zato si mobilno aplikacijo MOL Loyalty prenesite že danes!

Prenesite aplikacijo MOL Loyalty za najboljšo izkušnjo

Program zvestobe MOL Loyalty ponuja integrirano spletno stran z vsemi informacijami in namensko mobilno aplikacijo, kjer lahko spremljate vse spremembe stanja točk, pridobite informacije o akcijah, ponudbah in razpoložljivih nagradah ter uporabite svojo virtualno kartico za zbiranje točk pri nakupih na bencinskih servisih MOL. Mobilno aplikacijo MOL Loyalty si lahko prenesete v App Store ali Google Play.

Za sodelovanje v novem programu zvestobe MOL Loyalty se je treba registrirati. Registracijo lahko opravite z naložitvijo mobilne aplikacije ali s prijavo prek spletne strani. Ko se prijavite v MOL Loyalty, začnete z Zelenim statusom, nato pa lahko tega z zbiranjem točk nadgradite v Srebrnega (1.000 točk), Zlatega (2.500 točk) in VIP-status (5000 točk). Ko se registrirate, vam za dobrodošlico podarimo topli napitek za s seboj. Z nadaljnjim napredovanjem po statusih prejmete nagrade, popust na tople napitke in izdelke za nego avtomobila ter premium nadgradnjo storitev avtopralnice.

MOL | Foto: MOL Foto: MOL

Zbirajte točke in vašo zvestobo bomo nagradili

MOL Loyalty vam omogoča zbiranje točk z nakupi na naših bencinskih servisih. Novi program zvestobe temelji na stopnjah, imenovanih statusi, v katere napredujete tako, da zbirate točke in dosežete mejne vrednosti za prehod v višji status, kjer vas čakajo še bolj dragocene nagrade in višji popusti na gorivo. Točke zvestobe prejmete skoraj za vse, kar kupite na bencinskem servisu MOL, naj gre za točenje goriva ali za nakup izdelkov v okviru programa zvestobe MOL Loyalty. Dodatne točke si boste prislužili tudi tako, da si prenesete mobilno aplikacijo.

V septembru in oktobru izkoristite popust na goriva MOL EVO do šest centov na liter

V septembru in oktobru poteka kampanja Popust na gorivo do 6 centov na liter. Ena izmed ugodnosti, ki vam jo omogočamo kot članu programa zvestobe MOL Loyalty, je popust na gorivo. Če si boste naložili mobilno aplikacijo MOL Loyalty v času kampanje, boste deležni popusta na gorivo do šest centov na liter.

Prenesite si svojo mobilno aplikacijo MOL Loyalty že danes in uživajte ob kopici ugodnosti, ki smo jih pripravili za vas!

Ne spreglejte