Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
25. 1. 2008,
7.50

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Petek, 25. 1. 2008, 7.50

8 let, 5 mesecev

Prag C_42 je prestopil šeststotisoči obiskovalec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
S povprečno 7.500 obiskovalci dnevno in z vrhunci med nekaterimi vikendi, ko je prišlo več kot 16.000 obiskovalcev, je C_42 v štirih mesecih postal prava mednarodna izložba za znamko Citroën.

»V primerjavi z ostalimi proizvajalci, ki so prisotni na Elizejskih poljanah, ima Citroën zelo dober položaj. Te številke povedo veliko več, ko vidimo pomembno povprečno trajanje obiska (okoli 15 minut) in zelo pozitivne odzive,« razlaga Jean-Philippe Vion, vodja razstavnega mesta.

Sezona »C_Sport!«, ki je trenutno predstavljena javnosti, združuje vozila, ki so s športnimi avanturami sproti ustvarjala Citroënovo legendo.

Od vozila z gosenicami B2, ki je v Sahari zmagoval od leta 1923, do C4 WRC, s katerim sta Sébastien Loeb in Daniel Elena osvojila četrti zaporedni naslov svetovnih prvakov v rallyjih FIA. »C_Sport!« prikazuje tudi Citroënovo udejstvovanje v avtomobilskem športu. To udejstvovanje je zabeleženo z uspehi, ki dokazujejo sposobnost inovacij znamke in zanesljivost vozil tudi v najbolj ekstremnih pogojih.

»Otvoritev te sezone je imela s proslavljanjem naslova svetovnih prvakov Sébastiena Loeba in Daniela Elene velik odmev v medijih. V prisotnosti številnih osebnosti iz avtomobilskega športa in medijev je bila organizirana 13. decembra v C_42.

Po končani vožnji na Elizejskih poljanah so lahko številni obiskovalci srečali svoja junaka Sébastiena Loeba in Daniela Eleno za volanom C4 WRC. C_42 je bil idealen prostor za proslavitev te zmage!« doda Delphine Soulier, odgovorni za program in komunikacijo C_42.

Ne spreglejte