SiolNET. Avtomoto Novice
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ljubljano je obiskala Maye Musk, mama predsednika Tesle Motors

1

termometer

Del svojega dopusta bo v Ljubljani preživela tudi Maye Musk, znana nutricistka in mama Elona Muska, predsednika Tesle Motors.

V Ljubljani danes začetek relija električnih vozil

V Ljubljani se je danes začel reli električni vozil, ki se imenuje po Nikoli Tesli, organizirajo pa ga Hrvati. Pot bo avtomobile danes peljala iz Ljubljane najprej do Vidma, nato pa bodo v prihodnjih dneh prevozili še hrvaško Istro in pot končali v Zagrebu. Na pot se odpravlja tudi nekaj slovenskih električnih vozil, a ne vsa, ki so bila danes parkirana pred hotelom Sheraton na obrobju Ljubljane.

Tam smo ob že znanih šestih polnilnicah Tesle Motors videli več njihovih modelov S, svoje električne avtomobile je pokazal tudi Andrej Pečjak, manjkali niso niti doma predelani električni avtomobili, na primer renault clio …

Muskova na oddihu na Hrvaškem in v Sloveniji

Obisk Maye Musk sicer ni neposredno povezan s to prireditvijo, ki opozarja na vse boljšo infrastrukturo električnih polnilnih postaj, a danes je Maye Musk vendarle v Ljubljani. V Kanadi rojena nekdanja manekenka je seveda mama Elona Muska, soustanovitelja Tesle Motors in enega od največjih vizionarjev avtomobilske industrije v prihodnosti. Musk je tudi ustanovitelj družb, kot sta PayPal in Space X.

Muskova je sicer nutricionistka in se ukvarja s proizvodnjo izdelkov, ki so namenjeni prav ljudem njene starosti. Z njimi je prisotna v osmih mestih v treh državah. Zadnje dni maja je izkoristila za dopust v tem delu Evrope, v Slovenijo pa je prišla iz Hrvaške.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin