SiolNET. Avtomoto Novice
1,05

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Nov slovenski zastopnik britanskega avtomobilskega ponosa ...

Jaguar Land Rover: Prodaja in servis v Ljubljani, naslednja stopnica Zagreb

1,05

termometer

Jaguar
Foto: Vinko Kernc

Zaradi globalne reorganizacije prodajno servisne mreže so pri podjetju JLR (Jaguar Land Rover) s prvim julijem spremenili tudi zastopnika v regiji, kamor spada Slovenija. Na tem področju je zdaj zastopnik za JLR podjetje Wallis iz Madžarske.

Zastopanje podjetja JLR je po novem za Slovenijo v Budimpešti

Kupe je za športno dirkaške uživače, kabriolet za športno vetrnjaške. Kupe je za športno dirkaške uživače, kabriolet za športno vetrnjaške. Foto: Vinko Kernc Wallis je podjetje s sedežem v Budimpešti, ki se ukvarja z različnimi posli, od nepremičninskih naprej. Avtomobilski je eden večjih v njihovem portfelju.

Wallis je za zastopanje znamke JLR za pretežni del nekdanje Jugoslavije in za Albanijo ustanovil podjetje Wallis Adria v Zagrebu, pod katerega zdaj spada tudi Slovenija.

Wallis Adria je za zastopanje in prodajo vozil znamk Jaguar in Land Rover v Sloveniji podpisal pogodbo brez časovne omejitve s podjetjem A-Cosmos.

Jaguar F-type Jaguar F-type Foto: Vinko Kernc

V Sloveniji je ekskluzivni prodajalec A-Cosmos iz Ljubljane

Po Jaguarje odslej v A-Cosmos. Enako velja za land in range roverje. Po Jaguarje odslej v A-Cosmos. Enako velja za land in range roverje. Foto: Vinko Kernc A-Cosmos, ekskluzivni prodajalec in pooblaščeni serviser za Slovenijo, sicer vozila obeh znamk že prodaja in servisira.

V roku dobrega leta pa naj bi zgradili večji objekt po merilih, ki jih za svoje pooblaščence zahteva matično podjetje JLR. 

Poleg obstoječih modelov, kjer stavijo predvsem na jaguar F-pace in range rover evoque, veliko pričakujejo tudi od dveh, za naslednjo pomlad napovedanih modelov – range rover evoque cabrio in land rover discovery. Prihodnje leto naj bi prodali skupaj okoli 190 vozil obeh znamk.

Jaguar F-pace. Nov model, ki bo s prodajo predvidoma zasenčil vse druge jaguarje skupaj. Jaguar F-pace. Nov model, ki bo s prodajo predvidoma zasenčil vse druge jaguarje skupaj. Foto: Vinko Kernc

Znotraj prepoznavno jaguarjevski, le z znatno širšim zaslonom, zunaj pa z jasnimi ambicijami pokazati, da se ne boji tekmecev audija Q, BMW-ja X in mercedesa GL. Znotraj prepoznavno jaguarjevski, le z znatno širšim zaslonom, zunaj pa z jasnimi ambicijami pokazati, da se ne boji tekmecev audija Q, BMW-ja X in mercedesa GL. Foto: Vinko Kernc

Glede na to, da sta Jaguar in Land Rover tudi v resnici eno in isto podjetje, je jasno, da so glede pogona globoko na varni strani. Glede na to, da sta Jaguar in Land Rover tudi v resnici eno in isto podjetje, je jasno, da so glede pogona globoko na varni strani. Foto: Vinko Kernc

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin