Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
18. 1. 2018,
12.40

Osveženo pred

6 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

3

Natisni članek

Cammeo

Četrtek, 18. 1. 2018, 12.40

6 let, 3 mesece

Cammeo se širi v Maribor, službo bo dobilo 50 ljudi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

3

Cammeo, znani ponudnik taksi storitev iz Hrvaške, se je konec septembra prvič predstavil v Sloveniji. Po štirih mesecih delovanja se iz prestolnice širi še v Maribor, kjer bodo v začetku februarja z 20 vozili začeli opravljati taksi storitve. To bo prineslo tudi dodatne zaposlitve, na začetku bodo iskali 50 novih voznikov.

Cammeo je prevoze začel ponujati s 60 vozili v Ljubljani. Po štirih mesecih se hrvaški ponudnik taksi storitev širi v Maribor. | Foto: cammeo Cammeo je prevoze začel ponujati s 60 vozili v Ljubljani. Po štirih mesecih se hrvaški ponudnik taksi storitev širi v Maribor. Foto: cammeo

S 60 vozili dobro začeli v Ljubljani

Spomnimo, hrvaški prepoznik Cammeo je septembra začel poslovati v Ljubljani s 60 lastnimi vozili dacia logan MPV, ki so bila že tovarniško opremljena s sistemom LPG. Vozniki avtomobile prejmejo v lastno uporabo in jih lahko uporabljajo tudi v zasebne namene.

S prihodom Cammea se je v Ljubljani odprlo več kot 200 delovnih mest, s storitvijo ekoloških prevozov pa omogočajo storitev na najvišji ravni udobja in kakovosti vožnje. Enoten zunanji videz in urejena notranjost avtomobilov, urejenost voznikov ter preprosta in pregledna mobilna aplikacija Cammeo, ki končno ceno vožnje opredeli vnaprej, so elementi, s katerimi želijo konkurirati tudi na slovenskem trgu.

Veliko pozornosti in pozitiven vtis je pustilo ocenjevanje voznikov. Uporabniki prevoz preprosto in hitro naročijo prek mobilne aplikacije Cammeo, prek katere lahko spremljajo prihod in časovno oddaljenost vozila, obenem pa vnaprej prejmejo informacije o vozniku in vozilu. Prek aplikacije lahko izrazijo svoje mnenje in ocenijo voznika.

Cammeo je znani ponudnik taksi storitev iz Hrvaške. Tam so svoje poslovanje iz Zagreba že razširili v deset mest, letno opravi okrog sedem milijonov prevozov, prepelje 27 milijonov potnikov in uporablja več kot 410 vozil. Skupno ima več kot 800 zaposlenih in velja za največjega taksi ponudnika na Hrvaškem.

Od februarja tudi v Mariboru

Taksi družba Cammeo predvidoma že februarja začenja izvajati taksi prevoze tudi v Mariboru, kar je prvi korak v napovedani širitvi v vsa slovenska mesta, zato vse zainteresirane poziva, da se prijavijo za delovno mesto voznika. Na začetku bo delovalo 20 vozil, iskali pa bodo 50 novih voznikov.

Uporabniki lahko prevoz preprosto in hitro naročijo prek mobilne aplikacije Cammeo ter spremljajo prihod in časovno oddaljenost vozila, obenem pa vnaprej prejmejo informacije o vozniku in vozilu. Prek aplikacije lahko izrazijo tudi svoje mnenje in ocenijo voznika. | Foto: Gregor Pavšič Uporabniki lahko prevoz preprosto in hitro naročijo prek mobilne aplikacije Cammeo ter spremljajo prihod in časovno oddaljenost vozila, obenem pa vnaprej prejmejo informacije o vozniku in vozilu. Prek aplikacije lahko izrazijo tudi svoje mnenje in ocenijo voznika. Foto: Gregor Pavšič

Ne spreglejte