SiolNET. Avtomoto Novice
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Adria Mobil pridobila naziv Učeče se organizacije

1

termometer

Novomeško podjetje Adria Mobil je prvo, ki je prejelo od Centra za poslovno usposabljanje pri Gospodarski zbornice Slovenije certifikat USO-S11 - Učeča se organizacija.

Center za poslovno usposabljanje je v svoji presoji ugotovil, da sodobna tovarna iz Novega mesta uspešno ustvarja, pridobiva, prenaša in prilagaja znanje glede na strateške potrebe in cilje. Družba po oceni prej omenjenega centra, ki deluje pod okriljem Gospodarske zbornice Slovenije, razvija sposobnosti in zmožnosti za hitro odzivanje v skladu z novimi spoznanji in predvidevanji. Potrdili so, da podjetje sistematično in načrtno uvaja kulturo sprememb, ki temelji na znanju, podjetništvu, inovativnosti, kakovosti, timskemu delu in partnerskih odnosih, kar omogoča učinkovitejše doseganje strateških ciljev ter rast posameznikov in podjetja.

Prvi uradni tovrstni certifikat

Direktor Gospodarske zbornice Slovenije, Samo Hribar Milič, in direktor Centra za poslovno usposabljanje Janez Dekleva, sta sploh prvi tovrstni certifikat izročila direktorici Adrie Mobil, Sonji Gole, ki je Adrijin novi naziv pospremila z naslednjimi besedami: "S pridobljenim certifikatom učeče se organizacije Adria Mobil uspešno stopa po poti poslovne odličnosti. V družbi smo podana priporočila že vključili v akcijski načrt aktivnosti za še boljši prenos znanja in veščin v okviru vsakdanje dobre prakse poslovanja in vodenja, kar dokazuje našo hitro odzivnost in željo po nenehnem učenju."

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin