SiolNET. Avtomoto Novice
0,15

termometer

  • Messenger
  • Messenger

62 let brez nesreče, za nagrado je dobila zastonj zavarovanje

0,15

termometer

Zavarovalnica Cattolica Assicurazioni | 93-letna Silvana iz Italije je postala spletna zvezda. V 62 letih ni imela niti ene nesreče, zato so ji doživljenjsko podarili zavarovanje za njen fiat seicento. | Foto: Cattolica Assicurazioni
93-letna Silvana iz Italije je postala spletna zvezda. V 62 letih ni imela niti ene nesreče, zato so ji doživljenjsko podarili zavarovanje za njen fiat seicento. Foto: Cattolica Assicurazioni

Gospa Silvana, 93-letnica iz Italije, vse od leta 1959 zavaruje svoj avto pri isti zavarovalnici. V 62 letih ni imela niti enega odškodninskega zahtevka, zato so ji za nagrado podarili doživljenjsko zavarovanje avtomobila.

Ford focus Avtomoto Nov motor za focusa: manj "kubikov", več moči

Italijanska gospa je pri 93 letih postala prava spletna zvezda. Za to so odgovorni predvsem pri zavarovalnici Cattolica Assicurazioni, ker so jih podarili doživljenjsko zavarovanje avtomobila. V 62 letih, odkar je prvič zavarovala svoj avtomobil pri tej zavarovalnici, ni imela nobene prometne nesreče.

Glede na italijanske vozne navade je to pravi čudež

Prevoženih kilometrov v zadnjih letih najverjetneje ni bilo veliko, a gre za pravi mali čudež, da Silvana v 62 letih ni niti enkrat uporabila zavarovalnine za popravilo avtomobila. Ne le, da je bila v 62 letih brez nesreče, zavarovalnica ji v vsem tem času ni izplačala niti za manjša popravila ali nezgode na parkirišču.

Zdajšnji seicento in tudi drugi avtomobili v preteklosti se nikoli niso pokvarili na cesti, zato v šestih desetletjih ni potrebovala niti vlečne službe. Ali je imela srečo z izbiro avtomobilov ali pa je zelo dobro skrbela za svoje avte, ne vemo, a gospa si je prislužila lepo nagrado. Kot so pojasnili na zavarovalnici, ji brezplačnega zavarovanja ne bodo ukinili, tudi če v prihodnjih mesecih ali letih pride do kakršnekoli nesreče ali poškodbe.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin