SiolNET. Trendi Življenje v čevljih
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Znanilec letošnje modne jeseni je kačji potisk

Mass PR 2 |  | Foto:
Oglasno sporočilo

Po zgledu prizorov z ulic New Yorka bodo trendovski potiski na čevljih in modnih dodatkih letošnjo jesen zdrsnili v kačjo kožo. 

Čeprav obstajajo ženske, ki prisegajo na živalske vzorce, so tudi tiste, ki se takšnim vzorcem izogibajo predvsem zaradi negotovosti pri kombiniranju živalskih motivov s preostalo garderobo. A ta strah je pri letos priljubljenem kačjem odtisu povsem odveč. Trend kačje kože 2019 ali kačji tisk namreč zahteva pozornost, ne da bi se pri tem preveč trudili. Prav tako deluje v vseh kategorijah čevljev: od čevljev do kolen do balerink in seveda tudi vsega vmes.

Mass PR 2 | Foto: Potisk je namreč še vedno mogoče opredeliti kot nevtralen. Tipična barvna paleta kačjih barv je mešanica sive ali rjave barve, kar pomeni, da se bo večina vaših oblačil ujemala z njihovim stilom. To je tudi eleganten, a učinkovit način, da razbijete popolnoma črno obleko − nekaj, kar pogosto za različne priložnosti potegnemo na plan tudi jeseni. Poleg tega kačji vzorec deluje šik in elegantno, in to ne glede na to, ali ga boste kombinirali s hlačami ali obleko. Imate še vedno pomisleke?

Ko boste prvič obuli enega od številnih modelov čevljev, ki so jih za vas že razstavili na Massovih prodajnih policah, bo ves strah pred kačjimi vzorci nedvomno izginil in rodila se bo nova modna ljubezen.
1 / 3
2 / 3
3 / 3

Naročnik oglasne vsebine je Mass.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin