Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
7. 10. 2019,
11.27

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Mass čevlji jesen zima

Ponedeljek, 7. 10. 2019, 11.27

4 leta, 6 mesecev

Naj zasijejo lakasti čevlji

Oglasno sporočilo
MASS PR

Želite že od jutra občudovati lesk svojih čevljev? Potem izberite lakaste. Gre za enega od najbolj priljubljenih, trajnih in hvaležnih materialov, ki že leta kraljuje na modnih brveh in v prestolnicah mode.

Če razmišljate o nakupu lakastih usnjenih čevljev, je letos pred vami težka, a zabavna naloga. Lak namreč prevladuje na obuvalih najrazličnejših oblik in slogov − balerinke, gležnjarji, bulerji, škornji, oxfordke, supergice, mokasinke … Material, ob katerem vas ne bo skrbelo niti takrat, ko boste morali preskočiti kakšno lužo, je edinstven tudi zato, ker se odlično kombinira s preostalimi. Igra barv in vzorcev pa je iz leta v leto bolj priljubljena. Idealno se kombinira tudi z drugimi kosi vaše garderobe, zato vam ponujamo nekaj praktičnih nasvetov, kako nove lakaste čevlje umestiti v svojo modno kolekcijo. Pri nakupu klasičnih lakastih čevljev si zapomnite, da je z njimi preprosto ustvariti katerokoli sliko. 

MASS PR | Foto: Če govorimo o barvnih variacijah, so čevlji iz črnega lakastega usnja daleč najbolj elegantni. Enobarvni modeli so popolni kot klasične možnosti k belim, rjavim, bež in rdečim kombinacijam. Za bolj romantične ženske je idealno poigravanje lakastih čevljev s cvetličnimi vzorci na oblekah in krilih. Med vodilnimi v obdobju jeseni sta rdeča in listnato oranžna barva.

Če želite v svojo poslovno obleko vnesti nekaj modernega piša, kombinirajte lakaste čevlje s srednje dolgimi hlačami. Tovrsten službeni hlačni kostim odraža samozavestno in močno damo. Če se odločite za lakaste čevlje v rjavih odtenkih, jih kombinirajte z oblačili podobnih barv. Denimo, črne kavbojke in usnjena jakna v barvi čevljev ter majica, ki v belih ali smetanastih tonih doda svežino. Tovrstna obutev se ujema tudi z rdečimi ali burgundskimi hlačami, z oranžnimi, bež ter celo breskovimi plašči in jopami.

Vedno lahko dopolnite sliko tudi s svetlim ovratnikom ali šalom. Rdeči lakasti škornji se dobro ujemajo z raztrganimi kavbojkami v tesno prilegajočem se obrisu. Poleg lahko izberete masiven in širok pulover, pončo ali voluminozno jakno. Čevlji z lepo ploščo ali klinom se najbolje nosijo z ravnimi kavbojkami in nekoliko daljšo srajco. Beli ali letos najbolj modni beli lakasti bulerji so videti odlično z bujnimi krili in svetlimi oblekami v A-liniji. 

S čevlji pa ne ustvarjamo zgolj modnih videzov, ampak tudi oblikujemo svojo postavo. Kadar lakirani čevlji z velikimi kvadratnimi petami gladko prehajajo v tesne modre kavbojke, podaljšajo vašo silhueto, medtem ko bodo masivni škornji zanimivo videti na vitkih nogah, saj jim poudarjajo krhkost.

Fotogalerija
1 / 2

Ob lakastih čevljih pridejo še bolj do izraza tudi naše hlačne nogavice, kjer z vzorci popestrimo celotni videz. Ne glede na to, katere vrste lakastih čevljev izberete, se ne bojte eksperimentirati. Vašo edino vodilo naj bo − harmonija ujemanja


Naročnik oglasne vsebine je Mass.

Ne spreglejte