Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
25. 9. 2023,
13.15

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Mandatum

Natisni članek

operacija nagradna akcija advertorial očala dioptrija Oči odprava dioptrije Mandatum Vidim očesni kirurški center

Ponedeljek, 25. 9. 2023, 13.15

2 meseca, 2 tedna

Nagradna akcija – brezplačna operativna odprava dioptrije

Vsebino omogoča Mandatum

Vabimo vas k sodelovanju v nagradni akciji, v kateri bo srečni izbranec prejel brezplačno operativno odpravo dioptrije. Morebitna nagrada vam bo omogočila življenje brez očal oziroma kontaktnih leč.

Vsem sodelujočim, ki v nagradni akciji ne bodo izbrani, omogočamo kupon za popust, ki se lahko izkoristi ob odločitvi za operativno odpravo dioptrije.

Mandatum vidim | Foto:

VIDIM očesni center

V VIDIM očesnem centru razpolagajo z vsemi najnaprednejšimi tehnologijami in operativnimi metodami za odpravo dioptrije. Med njimi je v ospredju laserska metoda SMILE® pro, ki je namenjena predvsem mlajšim kratkovidnim pacientom. Metoda je nežna do očesa in ima v primerjavi s preostalimi laserskimi metodami najkrajši čas okrevanja.

Izvajajo tudi vgradnjo leče ICL, predvsem v primerih visokih dioptrij in/ali astigmatizma. Omenjena metoda je popolnoma reverzibilna, leča pa nudi 100% UV-zaščito. Za reševanje starostne slabovidnosti uporabljajo metodo PRESBYOND®, ki se skozi leta izkušenj kaže kot idealna rešitev za vse, ki jim težave povzročata zamegljen vid in težko osredotočanje na predmete od blizu.

Dioptrijo je mogoče odpraviti tudi z vstavitvijo umetnih znotrajočesnih leč, za kar se običajno odločajo, ko zaznajo degenerativne spremembe v pacientovi lastni leči.

SODELUJTE V NAGRADNI AKCIJI: brezplačna operativna odprava dioptrije

Mandatum vidim | Foto: VIDIM očesni center Foto: VIDIM očesni center

Odličnosti VIDIM očesnega centra so:

  • več kot 36.000 opravljenih operacij,
  • 30 let skupnih izkušenj,
  • 18 let odličnega poslovanja,
  • več kot 2.600 očesnih operacij letno,
  • 9 ambulant za natančen oftalmološki pregled in
  • 2 tehnološko dovršeni operacijski dvorani.

Predstavitev laserske odprave dioptrije z metodo PRESBYOND®

(Odprava starostne dioptrije)

Je nova laserska metoda podjetja ZEISS za odpravo vseh vrst dioptrije in astigmatizma, vključno s starostno dioptrijo, ki se najpogosteje pojavlja po 43. letu starosti.

Laserska metoda PRESBYOND® predstavlja rešitev za ljudi med 43. in 60. letom, ki imajo težave pri delu na bližino in zato niso ustrezni kandidati za lasersko odpravo dioptrije po metodah SMILE® pro ali Femto LASIK, ali pa je njihova lastna leča še prosojna in posledično njena odstranitev ni smiselna. Metoda PRESBYOND® je revolucionarna kombinacija izkušenj prejšnjih metod laserske odprave dioptrije in je prva, ki je specifično namenjena odpravi starostne dioptrije.

Mandatum vidim | Foto: VIDIM očesni center Foto: VIDIM očesni center

Predstavitev pregleda pacientke, ki je primerna za lasersko odpravo dioptrije po metodi PRESBYOND®

Gospa Andreja je opravila pregled za odpravo dioptrije in z vami deli svojo izkušnjo. Opravlja pisarniško delo, v prostem času pa najraje plava in hodi na sprehode. Življenjski slog jo je privedel do odločitve, da se želi znebiti korekcijskega pripomočka.

Oglejte si fotogalerijo, kako je potekal pregled, kaj jo je v procesu posebej presenetilo in kakšen je njen cilj.

Mandatum vidim | Foto: VIDIM očesni center Foto: VIDIM očesni center

MORDA NAGRADA ČAKA RAVNO VAS

S tremi minutami vašega časa si znatno povečate možnost, da boste nekoč videli brez pomagal, kot so korekcijska očala in kontaktne leče. Ali ste pripravljeni?

mandatum vidim, | Foto:

Morda ravno vi prejmete brezplačno odpravo dioptrije, ki vam bo polepšala življenje in vas osvobodila od očal in kontaktnih leč! V kolikor ne boste izbrani, imamo za vse sodelujoče v nagradni akciji pripravljen kupon za popust.

Nagradna akcija je zaključena!

Nagrajenka je LEA WILDMANN.

Čestitamo!

Ne spreglejte