Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
8. 6. 2018,
11.45

Osveženo pred

5 let, 9 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

nagradna igra Chilly PR članek

Petek, 8. 6. 2018, 11.45

5 let, 9 mesecev

Chilly te odpelje na oddih v butični hotel Sončna hiša

Oglasno sporočilo
Sončna hiša

Poletje je čas, ko uživamo na dopustu ali pa se sprostimo ob druženju s prijatelji v mestu. Ženske se uredijo od glave do peta, a hkrati pozabljajo, da je ravno poleti intimni predel ženskega telesa še kako občutljiv.

Poletna vročina, vlaga, prekomerno potenje. Vse to zna biti še posebej neprijetno za ženske intimne predele, ki v poletnem času potrebujejo drugačno pozornost. Opustiti je potrebno stare rutine, s katerimi lahko škodujete dobremu počutju, in vpeljati skrbno nego, s katero se boste izognile nevšečnostim.

Bodite pozorne na … Chilly | Foto:

V času menstruacije redno menjajte tampone in vložke. Slovenke dosledno upoštevajo nasvet, da je pri intimni negi pomembno tudi spodnje perilo.

Slabe tri četrtine žensk uporablja bombažne spodnje perilo (64 %), več kot polovica pa se jih izogiba tangicam in/ali čipkastemu perilu (53 %), pravi raziskava o intimni negi, ki jo je za Chilly izvedla raziskovalna agencija Mediana.

S prhanjem in umivanjem intimnih predelov ne pretiravajte. Ta del telesa dobro osušite, hkrati pa mokre kopalke vedno zamenjajte s suhimi.

Milo za telo – napačna izbira

Skoraj polovica žensk meni, da za intimno nego zadostuje milo za telo. To ne drži, saj je koža na telesu sestavljena drugače kot koža okoli intimnih predelov. Neprimerni izdelki za umivanje intimnih predelov lahko porušijo pH ravnovesje in prispevajo k vzpostavitvi okolja, ki je še posebej primerno za razvoj glivic in bakterij.

Chilly te ščiti

Strokovnjaki priporočajo uporabo izdelkov za intimno nego Chilly, saj ti pomagajo vzpostavljati naravno ravnovesje nožnične sluznice, ki je potrebno za vašo zaščito.

Skupino izdelkov Chilly sestavljajo intimna mila in robčki, ki so ustvarjeni posebej zanjo. Tri različne formule (roza za občutljivo kožo in sluznico, modri, ki nudi aktivno zaščito pred bakterijami, in zeleni, ki zagotavlja dolgotrajen občutek svežine) delujejo točno tako, kot si vsaka ženska želi. Izdelki Chilly so nežni, sveži in diskretni – idealna izbira za vroče poletne dni.

Chilly podarja vikend paket v magični Sončni hiši

Nagradna igra je končana. Nagrajenci so:

#Glavna nagrada: 

Lara Perušek

#Paket izdelkov Chilly:

Tina Sluga

Sandra Šparaš

Vida Kastelic

Teja Rot

Romana Jankovič

Saša Radelj

Zala Županič

Marinka Bruner

Špelca Bevc

Stanka Vinšek

 

Nagradni sklad:

- glavna nagrada: vikend paket Sončni oddih za dve osebi v intimni in magični Sončni hiši, kjer bodo poskrbeli za intimen oddih v vrvežu vsakdana,

- 10-krat paket izdelkov Chilly.

Sončna hiša | Foto: Sončna hiša skriva pet prostornih in lično opremljenih luksuznih sob, v lepi podeželski vili, v osrčju pristnega naravnega bogastva Prlekije. Sončna hiša skriva pet prostornih in lično opremljenih luksuznih sob, v lepi podeželski vili, v osrčju pristnega naravnega bogastva Prlekije. Takoj, ko boste od prihodu vedoželjno odprli vhodna vrata, vas bo pričakalo prijazno osebje in vas povabilo v hišo.

Po dolgi vožnji se bo vsekakor prilegla dišeča skodelica kave, topel aromatični čaj, kozarec lokalnega vina ali okusni domači sok. Medtem ko se boste privajali na idejo o prijetnem razvajanju, vam bodo na kratko predstavili vse posebnosti hiše, predstavili sproščujoča razvajanja, ki jih ponuja njihov wellness, namignili na skrivnosti vašega izbranega paketa, prisluhnili vašim pričakovanjem in željam ter izdali vse zanimive kotičke, ki jih skrivata hiša in okolica.

Paket Sončni oddih zajema:

- 2-krat nočitev z zajtrkom v sobi po izbiri za dve osebi,
- 2-krat zdrav, domač energijski zajtrk,
- sveže sadje v sobi,
- neomejena uporaba wellnessa in masažnega bazena s kozarcem penine,
- izposoja koles,
- steklenica penine za dobrodošlico.

Naročnik oglasnega sporočila je Bolton Adriatic d. o. o. 

Ne spreglejte