Imamo zmagovalce literarnega natečaja Naj valentinova zgodba!

Že pretekli teden smo objavili neuradne zmagovalce po izboru vas, bralcev, ki ste za svoje favorite pridno glasovali. Danes pa bomo razkrili, kdo je bil izbran po izboru žirije.
Imamo zmagovalce literarnega natečaja Naj valentinova zgodba!
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • WhatsApp
  • Messenger
  • Messenger

Žirija je imela ogromno dela, nekajkrat je sedla skupaj in argumentirala svoje "izbrance". Ni bilo lahko, vsak je vlekel po svoje, ampak na koncu so skozi rešeto padla tri najboljša dela po izboru žirije. Člani so bili: edini predstavnik močnejšega spola, vendar z nežno dušo, glavni in odgovorni urednik Uroš Urbas, Milena Kalaacunn, urednica Trendov, in novinarka Renata Anžič Trtnik. Torej, da ne bomo dolgovezili, razkrijmo zmagovalce.

Dokazali ste, da še živijo romantične duše med nami. Vsem skupaj iskrene čestitke in hvala za sodelovanje!

Zmagovalci po izboru žirije: 1. mesto: Slončica: če iz plašnega dotika (poezija) 2. mesto: Sara Pokeržnik / Kitty: Vsepovsod ljubezen (poezija) 3. mesto: Okusi: Nevihtna noč (proza)
Zmagovalci po izboru bralcev pa so: 1. mesto: Matej Grafenauer – Ti in jaz; 9.090 glasov 2. mesto: Urška Berčič – Njen dan D; 7.239 glasov 3. mesto: Sara Pokeržnik/Kitty – Vsepovsod ljubezen; 3.963 glasov
In nagrade? - Glavna nagrada žirije: Valentinovo doživetje v dvoje, - Glavna nagrada glasovanja: razvajanje v Thalaso spa na Solinah, - Nagrada za drugo mesto po izboru žirije in glasovanja: za vsakega bon v vrednosti 40 evrov za spletno trgovino Click2Chic, - Nagrada za tretje mesto po izboru žirije in glasovanja: za vsakega bon v vrednosti 20 evrov za spletno trgovino Click2Chic.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano