SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
  • Messenger
  • Messenger
Že v videoteki DKino!

Vohuni pod krinko (Spies in Disguise)

Vohuni pod krinko
Spies in Disguise © 2019 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Animirana pustolovščina o vohunu, ki ga znanstvenik za potrebe misije spremeni v goloba. V izvirniku sta glavnima junakoma glasova posodila Will Smith in Tom Holland, v videoteki DKino pa si lahko ogledate tudi sinhronizirano različico filma.

ZDA │ 2019 │ 97 min. │ Animirana komična pustolovščina

R: Nick Bruno, Troy Quane

G: Will Smith, Tom Holland, Rashida Jones, Ben Mendelsohn, Reba McEntire

Sinhr.: Rok Kunaver, Andrej Zalesjak, Ajda Toman, Primož Ekart, Žiga Bunič

IMDb: 6,8/10 │ Rotten Tomatoes: 75 % │ Uporabniki Googla: 90 %

Šarmantni in prefinjeni Lance je vrhunski vohun, sramežljivi Walter pa je znanstvenik in izumitelj visokotehnoloških naprav, ki jih Lance uporablja na svojih misijah.

Maj na Viasat Nature Trendi Lepote in zanimivosti afriške divjine

Ko se svet znajde v nevarnosti, sta sodelavca prisiljena združiti moči na terenu, ta naloga pa zahteva drzno krinko. Lance se tako spremeni v pogumnega, gorečega in veličastnega ... Goloba!

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

"To je ponosen košček družinskega razvedrila z dobrim srcem, očesom za domiselno akcijo in očarljivo čudaškim smislom za humor." Christian Holub, Entertainment Weekly

TV-priporočila: Filmi o drugi svetovni vojni Trendi Filmske upodobitve velike vojne vihre

"Skoraj vsak prizor prekipeva od svetlih barv, liki pa imajo ogromne glave in velike oči, s katerimi bolje posredujejo vsako svoje čustvo." Richard Roeper, Chicago Sun-Times

Napovednik filma Vohuni pod krinko:

Zanimivosti:

  • Film ohlapno temelji na leta 2009 izdanem kratkem animiranem filmu Lucasa Martella Pigeon: Impossible (Golob: nemogoče).
  • Vohuni pod krinko To je prvi animirani film Willa Smitha po 15 letih. Zvezdnik je pred tem posodil glas ribi Oskarju v filmu Kraljestvo morskega psa (2004).
  • Trije člani in ena članica glasovne zasedbe filma so v preteklosti igrali v filmih o superjunakih.

    Vohuni pod krinko Bena Mendelsohna (Killian) smo si lahko ogledali v filmih Vzpon Viteza teme (2012) in Stotnica Marvel (2019), Tom Holland (Walter) je najbolj znan po vlogi Spider-Mana v filmih iz Marvelovega filmskega vesolja, Karen Gillian (Eyes) je upodobila Nebulo v filmih Varuhi galaksije (2014), Varuhi galaksije 2 (2017), Maščevalci: Brezmejna vojna (2018) in Maščevalci: zaključek (2019), Will Smith (Lance) pa je igral Johna Hancocka v filmu Hancock (2008) in Deadshota v filmu Odred odpisanih (2016).
  • Rashida Jones (Marcy) je pred tem posodila svoj glas že likom v animiranih filmih Vrvež v moji glavi (2015), Grinch (2018) in Klaus (2019).
Beg ljubimcev Trendi Merritt Wever in Domhnall Gleeson sta ljubimca na begu

 V videoteki DKino si oglejte tudi:

Bacek Jon film: Farmagedon Trendi Bacek Jon film: Farmagedon (Shaun the Sheep Movie: Farmageddon) Pri Addamsovih Trendi Pri Addamsovih (The Addams Family) Mali jeti Trendi Mali jeti (Abominable)

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin