Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
10. 3. 2020,
15.23

Osveženo pred

2 meseca

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

TV Telekoma Slovenije advertorial animirani film družinski film

Torek, 10. 3. 2020, 15.23

2 meseca

Že v videoteki DKino!

Pri Addamsovih (The Addams Family)

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
Pri Addamsovih | The Addams Family © 2019 Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc. and Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved.

The Addams Family © 2019 Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc. and Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved.

Ekscentrična družina Addams se v svoji najnovejši celovečerni animirani pustolovščini preseli v dolgočasno predmestje in tam na novo določi pomen dobrososedskih odnosov. V videoteki DKino si lahko ogledate obe različici filma – sinhronizirano in podnaslovljeno.

ZDA, Kanada │ 2019 │ 83 min. │ Animirana družinska komedija

R: Greg Tiernan, Conrad Vernon

G: Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Allison Janney

Sinhr.: Iva Krajnc Bagola, Uroš Smolej, Lija Trunkelj, Vesna Pernarčič

IMDb: 5,8/10│ Rotten Tomatoes: 43 % │ Uporabniki Googla: 81 %

Najbolj temačna in čudaška družina Addams se po selitvi v predmestje odloči, da bo pripravila veliko praznovanje in nanj povabila vse svoje nič manj čudaške sorodnike.

Marec 2020 na HBO
Trendi Veličasten Levji kralj ter vrnitvi v Westworld in Svet igrač

Toda kmalu jim začne življenje greniti pretkana in pohlepna TV-osebnost Margaux Needler. Ta bo naredila vse, da bi končala prijateljstvo med Wednesday in svojo hčerko ter dosegla, da bi se Addamsovi izselili iz soseske.

Fotogalerija
1 / 10

"Film ne poskuša podcenjevati otrok, kar je ena od mojih največjih zamer do nekaterih družinskih filmov." Yolanda Machado, TheWrap

TV-priporočila: Dan žena
Trendi Filmsko voščilo ob dnevu žena

"Čeprav ta izdaja temelji na nekoliko neumni morali (vse družine so na svoj način čudaške), premore film ravno dovolj duhovitosti in nenavadnosti, da počasti svoj izvorni material." Ben Kenigsberg, New York Times

Napovednik filma Pri Addamsovih:

Zanimivosti:

  • V filmu se Addamsovi preselijo v mestece Westfield v zvezni državi New Jersey. V tem mestecu je odraščal avtor likov in stripa, na katerem film temelji – ameriški karikaturist Charles Addams.
  • Pri Addamsovih | Foto: Prvo animirano serijo o družini Addams v produkciji Hanna-Barbere so predvajali že leta 1973.
  • V slovenski sinhronizaciji sta glavnima junakoma filma, materi Morticii in očetu Gomezu, glasova posodila slovenska igralka Iva Krajnc Bagola in igralec Uroš Smolej. Omenjena sta lika upodobila že v muzikalu Addamsovi, ki so ga uprizorili na velikem odru gledališča MGL.
  • Film, katerega proračun je znašal 24 milijonov ameriških dolarjev, je v svetovnih kinematografih zaslužil dobrih 200 milijonov ameriških zelencev.
  • Pri Addamsovih | Foto: To je prva animirana celovečerna priredba Addamsovih stripov in njihova tretja animirana upodobitev po risankah, ki sta izšli v letih 1973 in 1992, v preteklosti pa smo si lahko ogledali še tri igrane celovečerce o tej družini – Pri Addamsovih (1991), Pri Addamsovih 2 (1993) in Pri Addamsovih: Družinsko srečanje (1998).
  • Studio je že napovedal snemanje nadaljevanja filma. To naj bi v ameriške kinematografe prispelo 22. oktobra 2021, na režijskih stolčkih pa bosta znova sedela Greg Tiernan in Conrad Vernon.
Miniserija Ime rože
Trendi Nova upodobitev Imena rože ekskluzivno v videoteki DKino

 V videoteki DKino si oglejte tudi:

Mali jeti
Trendi Mali jeti (Abominable)
Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov 2
Trendi Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov 2 (The Secret Life of Pets 2)
Angry Birds film 2
Trendi Angry Birds film 2 (The Angry Birds Movie 2)
Ne spreglejte