SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
 • Messenger
 • Messenger
Že v videoteki DKino!

Angry Birds film 2 (The Angry Birds Movie 2)

Angry Birds film 2
The Angry Birds Movie 2 © 2019 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved.
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Naši najljubši zapriseženi sovražniki, jezni ptiči in zeleni pujsi, se vračajo v kakovostnejšem nadaljevanju animirane uspešnice iz leta 2016, le da so tokrat prisiljeni zakopati bojne sekire in v dobro obojih sodelovati. Najbolje ocenjena filmska priredba videoigre v zgodovini.

ZDA, Finska │ 2019 │ 92 min. │ Družinska animirana pustolovščina

R: Thurop Van Orman│ G: Jason Sudeikis, Josh Gad, Leslie Jones, Bill Hader

Slo. sinhr.: Peter Poles, Miha Rodman, Mojca Funkl, Sebastijan Cavazza

IMDb: 6,4/10 │ Rotten Tomatoes: 73 % │ Uporabniki Googla: 90 % 


V videoteki DKino sta na voljo pa sta obe različici filma, sinhronizirana in podnaslovljena, tam pa si lahko ogledate tudi obe različici Angry Birds filma (2016).

Zapriseženi sovražniki, jezni ptiči in zeleni pujsi, morajo zaradi nevarnosti, ki preži tako na ene kot na druge, pozabiti na pretekle zamere, prekiniti vojno in skleniti zelo nelagodno zavezništvo.

Harley Quinn Trendi Najtežje pričakovani filmi prihodnjega leta #video

Pernati prijatelji se povežejo s pujsom Leonardom, njegovo pomočnico Kati in iznajditeljem Gabrom. Skupaj sestavijo nenavadno ekipo, ki bo morda vendarle rešila njihove domove.

1 / 8
2 / 8
3 / 8
4 / 8
5 / 8
6 / 8
7 / 8
8 / 8

"Film zaluča stran zgodbo, značaj in smisel ter se odloči za slog humorja, ki stavi na vse. Obroči, skozi katere skačejo naši junaki, postajajo vedno bolj nadrealistični in smešni." Bilge Ebiri, New York Times


"Tako kot Boter z več velikanskimi vijoličastimi ptiči je tudi to nadaljevanje, ki je boljše od izvirnika." Greer McNally, Time Out

TV-priporočila: Filmi Stevena Spielberga Trendi Silvestrski filmski maraton velikega Stevena Spielberga

"Zapleti so absurdni, toda film jih upravlja s predrznostjo in zanosom, šale pa padajo s presenetljivo doslednostjo." Justin Chang, Los Angeles Times


"Stvari se dogajajo v tako simpatično hitrem odlomku – še posebej v drugi polovici, ko se misija začne –, da bo to prijetna izkušnja za otroke in odrasle." Matt Zoller Seitz, RogerEbert.com

Napovednik Angry Birds filma 2:

Zanimivosti:

 • Produkcija nadaljevanju Angry Birds filma (2016) se je začela že avgusta 2016, ustvarjalci pa so si zadali cilj, da bi bilo nadaljevanje boljše od prvega dela.
  Angry Birds film 2
  Ta cilj so tudi uresničili, saj je drugi del na spletnem zbiralniku filmskih kritik Rotten Tomatoes pozitivno ocenilo 73 odstotkov kritikov, medtem ko je izvirnik pozitivno ocenilo samo 44 odstotkov kritikov.

  Še več – nadaljevanje je celo zasedlo prvo mesto na tamkajšnji lestvici najbolje ocenjenih filmskih priredb videoiger vseh časov in s tem na drugo mesto izrinilo še eno letošnjo celovečerno priredbo videoigre, film Pokemon detektiv Pikachu (2019).
 • Likom so izvirno glasove znova posodili Jason Sudeikis, Josh Gad, Danny McBride, Maya Rudolph, Tony Hale, Bill Hader in Peter Dinklage, glasovni zasedbi pa so se na novo pridružili Leslie Jones, Rachel Bloom, Awkwafina, Sterling K. Brown in Eugenio Derbez.
 • Eden od orlovskih stražarjev v filmu prebira knjigo Noro bogati letalci (Crazy Rich Avians). Awkwafina je bila članica igralske zasedbe romantične komedije Noro bogati Azijci (2018), filmski priredbi romana Crazy Rich Avians.
 • Angry Birds film 2 Film so izdali istega leta kot Ledeno kraljestvo 2 (2019), pri tem animiranem nadaljevanju pa sta prav tako sodelovala Josh Gad in Sterling K. Brown.
 • To je že tretji letošnji animirani celovečerec igralke Tiffany Haddish po LEGO filmu 2 (2019) in Skrivnemu življenju hišnih ljubljenčkov 2 (2019).
 • To je že po Oblačno z mesnimi kroglicami in Hotelu Transilvanija tretja popolnoma animirana franšiza produkcijskega podjetja Sony Animation, ki so jo predvajali v kinematografih, pod njegovim okriljem pa so posneli tudi igrano-animirano franšizo Smrkci in igrano franšizo Kurja polt.
December na HBO Trendi Saga o Harryju Potterju in veličasten zaključek Maščevalcev

 V videoteki DKino si oglejte tudi:

Pokemon detektiv Pikachu Trendi Pokemon detektiv Pikachu (Pokémon Detective Pikachu) Raziskovalka Dora Trendi Raziskovalka Dora (Dora and the Lost City of Gold) Kako izuriti svojega zmaja 3 Trendi Kako izuriti svojega zmaja 3 (How to Train Your Dragon: The Hidden World)

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin