SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
 • Messenger
 • Messenger
Že v videoteki DKino!

Jexi

Jexi | Blitz Film & Video Distribution | Foto:
Blitz Film & Video Distribution
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Komedija scenaristov uspešnice Prekrokana noč o družbeno nerodnemu moškemu (Adam DeVine), ki mu življenje zagreni izjemno napredna in vsiljiva digitalna pomočnica na mobilnem telefonu.

ZDA, Kanada │ 2019 │ 80 min. │ Komedija

R: Jon Lucas, Scott Moore │ I: Adam DeVine, Rose Byrne, Michael Pena, Wanda Sykes

IMDb: 6,1/10 │ Rotten Tomatoes: 14 % │ Uporabniki Googla: 79 %

Phil nima niti prijateljev niti dekleta, ima pa resno težavo z odvisnosti od telefona. Toda ko je primoran svoj stari telefon zamenjati za novi model, se mu življenje obrne na glavo.

HBO: Gospa Amerika Trendi Oskarjevka Cate Blanchett kot konservativna "gospa Amerika"

Ta ima namreč nepričakovane napredne funkcije. Jexi, nova digitalna pomočnica, postane njegov življenjski partner in skrbi za vsa področja Philovega življenja. Dobesedno vsa!

1 / 7
2 / 7
3 / 7
4 / 7
5 / 7
6 / 7
7 / 7

"Zvezdnik serije Deloholiki Adam DeVine in od telesa ločen glas Rose Byrne sta čudovito otročje zabavna v tej sladki, a umazano misleči romantični komediji." Brad Newsome, Sydney Morning Herald

TV-priporočila: Filmi o vesolju Trendi Filmi, ki vas bodo popeljali med zvezde

"Lucas in Moore pišeta nekatere udarno smešne vrstice, in ker je film samo za enkratno uporabo, lahko uživate ob njem na trivialni sintetični ravni maščevanja piflarjev." Owen Gleiberman, Variety

Napovednik filma Jexi:

Zanimivosti:

 • Režiserja in scenarista filma Jon Lucas in Scott Moore sta bila za izvirni scenarij Prekrokane noči (2009), ene od najdonosnejših komedij s cenzorsko oznako R v zgodovini, nominirana za bafto in nagrado ceha ameriških scenaristov.
  Jexi | Foto:
  Pred filmom Jexi sta skupaj režirala že komedije Polnih 21 (2013), Poredne mame (2016) in Poredne mame 2: Božič (2017), kot scenarista pa sta med drugim sodelovala še pri komedijah Božič na kvadrat (2008), Vse moje bivše (2009), Muholovka (2011) in Zamenjava (2011).
 • Phil (Adam Devine) prebiva v istem stanovanjskem bloku v San Franciscu kot glavni junak filma Venom (2018) Eddie Brock (Tom Hardy).
 • Jexi | Foto: Rose Byrne (Lexi) je vse svoje vrstice dialoga posnela šele po koncu snemanja filma, v pogovorih z Levinom pa jo je med samim snemanjem nadomeščala igralka in glasovna umetnica Laurie Burke.
 • Film so snemali pod delovnim naslovom The Phone (Telefon).
  Prvotni naslov filma se je sicer glasil Lexi, ker pa so imeli producenti pravne zaplete z uporabo tega imena, so naslov na Devinov predlog preprosto spremenili v Jexi.
 • To je po filmu Isn't It Romantic že druga romantična komedija, ki je prispela v ameriške kinematografe leta 2019 in v kateri igra Adam DeVine.
April na Epic Drami Trendi Širitev organiziranega kriminala in prostitucije v Sevilli

Videoteka DKino na televiziji Telekoma Slovenije: programsko mesto 5.

Film je na voljo tudi v spletni videoteki DKino na www.tvin.si.


 V videoteki DKino si oglejte tudi:

Jumanji: Naslednja stopnja Trendi Jumanji: Naslednja stopnja (Jumanji: The Next Level) Vrnitev v deželo zombijev Trendi Vrnitev v deželo zombijev (Zombieland: Double Tap) Umetnost samoobrambe Trendi Umetnost samoobrambe (The Art of Self-Defense)

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin