Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
11. 2. 2014,
14.10

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Torek, 11. 2. 2014, 14.10

8 let, 5 mesecev

Vse za lepoto: tudi plastika v jeziku

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Lanska prva spremljevalka mis Venezuele Wi May Nava si je, da bi ohranila manekensko postavo, dala v jezik všiti plastično mrežico, zaradi katere lahko uživa samo juhe in pije sok.

Že ob grižljaju kruha mis Wi May Nava trpi hude bolečine. Razlog za te je v njen jezik vgrajena plastična mrežica, ki ji dovoljuje uživanje le juh in soka, z omejenim prehranjevanjem pa lepotica ohranja svoje vitko telo. "Mnogi so prepričani, da sem nora, vendar sem si izbrala tak način življenja in se zato za lepoto žrtvujem," so v 24sata objavili njene besede. Čeprav je lepotica že vse življenje na shujševalnih dietah in marsikdo pravi, da je njeno telo pri njenih 18 letih brez pomanjkljivosti, pa misica očitno meni, da vendarle še ni dovolj vitka za modno industrijo. Wi May Nava je to, da si je dala v jezik všiti plastično mrežico, razkrila v dokumentarnem filmu o lepoticah Latinske Amerike. Povedala je tudi, da se zaradi vsadka ne mora poljubljati s svojim fantom. A nič ne de, saj jo partner pri doseganju lepotnih idealov podpira, je dodala. Da bosta identiteta in življenje Wi May Nava zaznamovana z lepoto ter pritiski in bizarnostjo modne industrije, je bilo, kot poroča 24sata, jasno že njenim staršem. Ti so se namreč že ob njenem rojstvu odločili, da bo misica, in tako že v njenem otroštvu vse podredili njeni lepoti. Mama in oče sta celo iskala dodatno delo, da sta lahko privarčevala nekaj denarja za lepotne operacije hčerke.

Manekenka si je že pred 18. letom povečala prsi, popravila nos in vstavila zobne implantate. Poleg staršev je njene lepotne operacije podprl tudi vodja venezuelskega izbora za mis. Osmel Sousa jo je prepričal o številnih lepotnih popravkih.

Ne spreglejte