SiolNET. Trendi Svet znanih
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

"Vse kar ste želeli vedeti o nas, pa niste nikoli vprašali"

2

termometer

Cankarjev dom in Društvo študentov invalidov pripravljata ponovitev predstave z zgovornim naslovom »Vse kar ste želeli vedeti o nas, pa niste nikoli vprašali«.

V predstavi se devet ustvarjalcev predstavi na »čisto svoj« način; skozi duhovite pripovedi svojih zgodb, preko plesa z Brankom Potočanom ali glasbe - ter z duhovitimi, a včasih celo pretresljivimi filmskimi vložki, v katerih nastopajo tudi priznani vrhunski slovenski igralci. Mozaik resničnih zgodb Gre za mozaik resničnih zgodb; hostja – zgodba o platonski ljubezni, smučanje z monoskijem, transport ljudi na vozičku, ..., ki vsebujejo ogromno humorja, samoironije, pravi pridih Monty Pytonov, se dotaknejo ljubezni, fantazij ... Ne moralizirajo in ne jamrajo, družbeno kritična nota je zavita v življenjski humor človeka, ki je nase zmožen gledati z zdrave distance.

Sodelujejo:

V predstavi sodelujejo številni priznani slovenski umetniki: Branko Djurić, Marko Mandič, Jure Ivanušič (ki je prispeval tudi naslovno pesem), Jernej Kuntner, Branko Potočan, Kristjan Guček, Jan Bučar, Eva Kras ter številni drugi. Pri projektu so sodelovali tudi Boris Cavazza, Franci Slak, Martina Ipša ... V predstavi v živo nastopa band MadDog.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin