Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
19. 9. 2012,
18.00

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Sreda, 19. 9. 2012, 18.00

8 let

Škandal Clinton-Lewinsky: orgije in trojček v postelji

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Še pomnite afero, ki je skoraj spodnesla predsedniški stolček Billu Clintonu? Takrat so bile vse oči uprte v mlado pripravnico Monico, ki bo zdaj razkrila pikantne podrobnosti razmerja s predsednikom.

Pisalo se je leto 1995, ko je takrat 22-letna Monica Lewinsky začela poletno pripravništvo v Beli hiši, kjer je takrat domoval ameriški predsednik Bill Clinton. Tri leta zatem je svet razburkal škandal brez primere, saj so na dan prišli dokazi, da se je poročeni predsednik zapletel v razmerje z mlado pripravnico. Clinton je takrat to zanikal, temnolasa Monica pa se je znašla pod žarometi in drobnogledom javnosti ter se spopadala s številnimi obtožbami. Bela hiša je afero zavila v vato in s prstom kazala na pozornosti in denarja željno mladenko, kar naj bi bila Monica. Kaj bo razkrila Monica? Danes je Monica Lewinsky stara 39 let in po vseh letih, ki so minila od afere, je pripravljena na sladko maščevanje. Izdati namerava knjigo, v kateri bodo poleg skrivnih ljubezenskih pisem, ki jih je pisala Clintonu, razkrite tudi številne pikantne podrobnosti o njunem spolnem razmerju.

Clinton hrepenel po trojčku

Med drugim naj bi bile v knjigi zapisane spolne fantazije nekdanjega predsednika, ta si je v postelji zaželel dveh deklet, Monici pa zaupal tudi to, da z ženo Hillary skorajda ne seksata ter da ni edini, ki išče srečo zunaj zakona. S tem je namigoval na to, da je imela tudi nekdanja prva dama, danes pa vidna političarka, svoje ljubčke. Bill je Hillary v pogovorih z Monico imenoval "mrzla riba" in pripravnici zagotavljal, da ga lahko osreči le ona. Orgije in seksualne igračke Clinton je po Monicinih besedah sanjaril tudi o orgijah in ni imel zadržkov pred uporabo različnih seksualnih igračk in pripomočkov.

Monica je po aferi padla v depresijo, spomini na medijsko gonjo pa jo menda spremljajo še danes. Nesrečna je, ker je pri skoraj štiridesetih še samska, svet pa jo pozna le kot tisto dekle, ki je zapeljalo predsednika. Pred leti namreč zaradi imunitete, ki jo je imel Clinton, ni smela razkriti podrobnosti njunega razmerja, danes pa jo pri tem ne ovira prav nič. Morda ji bo nekaj zadoščenja (in kup denarja) prinesla vsaj objava knjige, za katero naj bi prejela najmanj 15 milijonov evrov.

Ne spreglejte