SiolNET. Trendi Svet znanih
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

S čim na valentinovo očarati najlepše Slovenke?

2

termometer

 | Foto:

Mnogo jih sanja, a le redki si upajo narediti prvi korak, da bi spoznali tisto žensko, ki je v njihovih očeh najlepša. Mi smo o tem, kako na valentinovo očarati lepotico, povprašali prav te.

Ste se kdaj vprašali, s čim bi lahko na zmenku navdušili najlepše Slovenke? Mi smo nekatere izmed njih, ki so se v preteklosti okitile z nazivi mis Universe, mis Slovenije in mis športa, povprašali po njihovem sanjskem valentinovem zmenku.

Izkazalo se je, da kljub prestižu, ki ga predstavljajo prej omenjena tekmovanja in izbori, ostajajo trdno na tleh. Njihove želje in pričakovanja so zelo preprosta in ne tako zelo težko uresničljiva. Če vas torej zanima, kako očarati najlepše Slovenke, si preberite spodnje vrstice. Idilična narava, dobra hrana in romantičen izlet so recept za lep spomin

 | Foto: Saro Savnik smo spoznali leta 2013, ko je osvojila naslov najlepše Slovenke v vesolju. Takrat je s svojo življenjsko zgodbo – med vožnjo z vlakom je pred njo nekdo vrgel petardo in ji za vse življenje močno poškodoval sluh – pomagala pri ozaveščanju o nespametnosti uporabe pirotehničnih izdelkov.

V zasebnem življenju je, morda tudi zaradi neprijetne življenjske izkušnje, ki jo je zaznamovala za vse življenje, velika ljubiteljica miru, ki ga prinaša narava. Najlepši zmenek je doživela, ko jo je fant za kar tri dni odpeljal na romantični izlet na Pokljuko, kjer sta uživala v "dobrih večerjah in jutranjem crkljanju vse do zajtrka". Brez valentinovega zmenka, a se ob tem ne počuti prikrajšano

 | Foto: Najlepša Slovenka leta 2012 Nives Orešnik nam je povedala, da za valentinovo še nikoli ni bila na zmenku, a se zaradi tega ne počuti prav nič prikrajšano ali žalostno. Svojega partnerja Črta Slavca ima, kot pravi, vsak dan enako rada, zato ne potrebuje posebnega dneva, kot je 14. februar.

Sanjski valentinov zmenek bi preživela doma v družbi partnerja, s katerim bi šla na dolg sprehod v naravo ali na izlet. Ob tem, kot pravi, ne pričakuje rož, drage restavracije, daril in čokolade, marveč "pozornost v obliki objemov in poljubov". Savna in cvetlična pot sta ji ostali v lepem spominu

 | Foto: Da je druženje v dvoje med slovenskimi lepoticami resnično najbolj priljubljen način preživljanja valentinovega, dokazuje tudi Lea Perovšek, mis športa 2010, ki ima v najlepšem spominu romantični odklop, ki ji ga je pripravil njen fant.

Romantični zmenek sta začela v savni, nadaljevanje večera pa je postreglo s presenečenjem, cvetlično potjo iz rdečih vrtnic v soju sveč, ki je vodila do kopeli. "Bilo je res nekaj posebnega," je izkušnjo na kratko opisala lepotica, ki se bo, kot pravi, tega dne še dolgo spominjala. Letos se je odpravila v Benetke, mesto številnih kanalov, mostov in razkošnih palač, ki že samo po sebi kar kliče po romantičnih trenutkih. Da je zmenek sovpadal z valentinovim, je bilo le naključje

 | Foto: Poseben spomin na valentinovo pa ime tudi slovenska pevka Rebeka Dremelj, ki je bila leta 2001 okronana za najlepšo Slovenko. Najlepši zmenek v njenem spominu je, kot pravi, po naključju sovpadal z valentinovim pred 16 leti.

Z današnjim možem Sandijem sta se tedaj odpravila v Zagreb. Tega, kje natančno sta bila in kaj točno sta počela, nam pevka sicer ni želela izdati. Kot pravi, je pomembno le to, da sta od tistega dne že 16 let neločljiva. Ko gre vse narobe, a je še vedno zelo lepo

 | Foto: Na svetovnem izboru najuspešnejša slovenska lepotica Tjaša Kokalj, sicer mis Universe leta 2007, se svojega najljubšega valentinovega zmenka kljub vsem preglavicam ne spominja z grenkim priokusom.

S fantom Klemnom sta se lani za valentinovo odpravila na Zbilje, kjer pa ju je kmalu presenetila negostoljubnost. Na to, da so ju v eni izmed tamkajšnjih gostiln postregli, sta čakala zelo dolgo, da je bila mera polna, pa ju je, ko sta se želela vrniti domov, presenetil fantov oldtajmer, ki se zaradi izpraznjenega akumulatorja ni želel premakniti z mesta.

Kljub vsem preglavicam pa je lanski valentinov zmenek lepo zapisan v Tjašinem spominu. Kot pravi, sta se imela tudi med čakanjem na pomoč pri vžigu avtomobila zelo lepo.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin