Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Boh

Sobota,
29. 6. 2013,
14.01

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Sobota, 29. 6. 2013, 14.01

8 let

Foto: Nuša Derenda brez ličil

Tina Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Razgalili smo tudi eno od največjih slovenskih glasbenih div. Nuša Derenda se je za naš portal fotografirala nenaličena in tako brez sramu pokazala nekaj gubic, ki jo naredijo še bolj pristno in lepo.

Pozabite na močno naličeno Nušo Derenda z naslovnice kakšne pomembne modne revije. Tokrat vam pokažemo pravo Nušo Derenda, ki se je kljub manjši začetni zadregi hitro sprostila in se fotografirala popolnoma nenaličena. "Saj tudi takrat, ko si popolnoma naličen, na fotografijah iščeš napake," je po našem fotografiranju v naravi strnila prve vtise in dodala, da je sicer vedno naličena. Tudi ko gre samo v trgovino, se vsaj malo, kot se pošali, nariše.

"Ampak z leti sem postala bolj sproščena. Včasih sta me motila vsak mozoljček in vsaka gubica na obrazu, ampak počasi se sprejmeš takšnega, kot si." Samozavest so ji prinesla leta, pa tudi skrb za svoje telo. Veliko spanca, vnosa tekočine in športa, pravi Nuša, so pomembni faktorji za dober in spočit videz. Tudi hrana je pomembna. "Če se ne pazim, takoj dobim mozolje. Sicer jem vse, vendar pazim, belo moko sem zamenjala s polnozrnato, pojem tudi veliko zelenjave in vedno manj mesa."

Pred poletjem se je nekoliko intenzivneje ukvarjala s športom, teče in hodi na fitnes, pri oblikovanju telesa ji pomagajo tudi različne kozmetične storitve. "Nisem obremenjena s tem, da bi bila videti kot manekenka, saj takšna nikoli nisem bila," se pošali in hkrati pove, da je bila letos zelo pridna, zato bo lahko s ponosom oblekla kopalke.

Njen adut so noge Vsaka ženska ima en del telesa, na katerega največ stavi. Nušin adut so njene vitke noge, ki jih zna vedno zelo dobro poudariti z vrtoglavimi petkami. "Včasih sem bila najbolj ponosna na svoje prsi, vendar je gravitacija naredila svoje," se na koncu še pošali in še enkrat poudari, da se staranja sploh ne boji: "Dokler se bom dobro počutila in dokler bom zdrava, bo super. Staranje je del življenja."

Naslednji torek bomo razgalili pevko Katarino Malo

Ne spreglejte