Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
4. 6. 2014,
13.48

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Sreda, 4. 6. 2014, 13.48

8 let, 5 mesecev

Angelina Jolie in Leonardo DiCaprio ta konec tedna prihajata k našim sosedom

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Da bo poroka milijonarke Cabiole Bercasa in Jansona Beckmana potekala v zvezdniški zasedbi, potrjuje prihod Angeline Jolie in Leonarda DiCapria. Zaročenca si bosta ljubezen obljubila v Dubrovniku.

Med gosti na poroki milijonarke Fabiole Bercasa, pastorke milijarderja Randolpha Appersona Hearsta, in bankirja Jansona Beckamana v soboto, 7. junija, ne bo manjkalo zvezdniških imen. Svoj prihod je že potrdila igralka Angelina Jolie, ki, mimogrede, danes praznuje 39 let, za Brada Pitta pa se še ne ve, ali pride. Zagotovo pa bosta na zabavi v Dubrovniku tudi Leonardo DiCaprio ter vnukinja oblikovalca modnega kraljestva Missioni, Margherita Missoni. Manjkal pa ne bo niti britanski DJ Mark Ronson, ki je v svoji karieri delal tudi z Amy Winehouse.

Kot poročajo tudi mediji, je Fabiola Mercasa že prispela v Dubrovnik in preverja, ali priprave na poročno slavje, ki bo trajalo tri dni, potekajo tekoče. Za goste sta zaročenca rezervirala najbolj luksuzne apartmaje v hotelih Excelsior in Bellevu ter vili Orsulu in Agavu. Gostje pa se bodo v Dalmacijo pripeljali z zasebnimi letali in čarterskimi poleti iz Madrida. Pred dubrovniško katedralo že postavljajo šotor. Ena od želj Fabiolove pa je bila, da naj bo na ta dan v Dubrovniku to edina poroka, saj na poti od hotela Excelsior in do palače Sponza ne želi naleteti še na kakšno nevesto in ženina.

Ne spreglejte