Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
12. 6. 2009,
12.49

Osveženo pred

8 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Petek, 12. 6. 2009, 12.49

8 let, 4 mesece

100 let L’Oréala s Hišo eksperimentov

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
L’Oréal, največje lepotno podjetje na svetu, letos praznuje sto let. L'Oreal Slovenija bo v partnerstvu s Hišo eksperimentov vzpodbujal ljubezen do učenja znanosti.

100-letnico praznujejo z zagonom 100 projektov po svetu Namesto tradicionalnega praznovanja se je odločil svojo stoletnico praznovati z zagonom 100 novih projektov po vsem svetu, ki vzpodbujajo izobraževanje, podpirajo znanstvene raziskave ali pomagajo pri krepitvi samozavesti. »Stoletnica je resda priložnost za izpostavljanje naših velikih, stoletnih dosežkov, vendar pa je tudi priložnost, da jo praznujemo z drugimi – s tistimi, s katerimi sobivamo,« je razlog za nekoliko drugačno praznovanje stoletnice predstavil Jean-Paul Agon, predsednik uprave L’Oréala.

L’Oreal Slovenija bo sodeloval s Hišo eksperimentov

L’Oreal Slovenija se je odločil za sodelovanje s Hišo eksperimentov, ki ima plemenito poslanstvo vzpodbujanja izobraževanja na področju naravoslovnih znanosti. »Zavedamo se, da se mladi v Sloveniji vse redkeje odločajo za nadaljnje izobraževanje oz. kariero na področju naravoslovnih znanosti, zato jim želimo lepote znanosti, kot jih poznamo v L’Oréalu, približati,« je na predstavitvi sodelovanja s Hišo eksperimentov povedala Karmen Simoni, direktorica za človeške vire v L'Orealu Slovenija in L'Orealu Adria.

Bliža znanosti se cesta, nje se, ljubca! veselim

V sklopu aktivnosti Bliža znanosti se cesta, nje se, ljubca! veselim Hiša eksperimentov obiskuje slovenske občine in v vsaki priredi po tri dogodivščine za učence osnovne oz. srednje šole, njihove učitelje in krajane. Kot je ob predstavitvi sodelovanja povedal dr. Miha Kos, direktor Hiše eksperimentov, »bo s podporo L'Oreala Slovenija ta aktivnost za šole in krajane odslej brezplačna, hkrati pa bo Hiša eksperimentov lahko obiskala večje število krajev in izvedla večje število znanstvenih dogodivščin, s poskusi obogatenih interaktivnih predavanj z določeno tematiko kot npr. barvologija, plinologija ....«

Ne spreglejte