Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
29. 3. 2016,
13.31

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Vsebino omogoča Hit Aplinea

Natisni članek

advertorial HIT Alpinea ledeniški wellness Resort Špik

Torek, 29. 3. 2016, 13.31

2 meseca, 3 tedne

V Planico po Planici: na aprilski oddih v Kranjsko Goro

Vsebino omogoča Hit Aplinea
Kranjska gora Hit Alpinea | Foto Hit Alpinea

Foto: Hit Alpinea

Spomladanski vetrič je že zapihal tudi v dolini pod Poncami, kjer smo se pred dnevi veselili uspehov naših orlov. Podoživite Planico v Kranjski Gori, kjer so pripravili poseben, zmagovalni paket.

Tudi v Kranjski Gori se narava že prebuja in vabi, da prve aprilske dni preživimo pod Vitrancem, v kraju, kjer se lahko pohvalijo s številnimi možnostmi za preživljanje prostega časa.

Kranjska Gora je ena izmed najelitnejših turističnih destinacij v Sloveniji, ki vsakega gosta pričaka s ponudbo, prilagojeno prav njegovemu okusu. Številne možnosti za rekreacijo dobro dopolnjujejo izjemno bogato hotelsko in wellness ponudbo, ki omreži vse ljubitelje razvajanja, sproščanja, kulinarike in igralništva.

Neskončne možnosti oddiha pod Vitrancem

Kranjska gora Hit Alpinea | Foto:

V okolici je speljanih več kot 150 kilometrov kolesarskih poti za rekreativne in zahtevnejše kolesarje, neštete stezice vabijo pohodnike, jezero Jasna na poti do Vršiča pa osveži vsakega obiskovalca že samo s tem, da v njegovi bližini diha osvežujoč gorski zrak. Zdaj je obala preurejena, postavljeni so novi mostički in brvi ter razgledni stolp.

Medtem ko boste nekaj pomladnih dni v Kranjski Gori, lahko obiščete tudi muzej v Nordijskem centru Planica, kjer boste stopali po stopinjah slovenskih skakalnih herojev. V sklopu muzeja sta tudi dva simulatorja, kjer se obiskovalec preizkusi v vlogi smučarskega skakalca oziroma letalca na različnih letalnicah.

Pomladni paket v čast planiškim uspehom

Kranjska gora Hit Alpinea | Foto: Hit Alpinea Foto: Hit Alpinea

Prav v čast preteklim slavnostnim dogodkom v Planici je veriga hotelov Hit Alpinea v Kranjski Gori pripravila poseben pomladni paket Planica po Planici, ki velja od 29. marca do 22. aprila, vključuje pa tudi vstopnico za ogled Nordijskega centra Planica, kopanje in 50 odstotkov popusta na savne. Ob rezervacijah do 5. aprila pa vsem gostom podarijo tudi brezplačno večerjo.

 Ledeniški wellness – junak med wellnessi v vsej Evropi

masaža | Foto:

Če od wellnessa pričakujete nova doživetja in globoko sprostitev, potem sta kopanje v bazenih z ogrevano ledeniško vodov in ledeniški wellness tisto, kar nujno potrebujete. Ledeniški wellnes v hotelu Špik v Gozd Martuljku vas bo napolnil s svežo energijo tisočletnih voda.

Špik bazen panorama | Foto:

Ledeniška voda, ki v podzemnih ledeniških jezerih pod Martuljkom leži nedotaknjena že več kot tisoč let, namreč velja za kraljico vseh vod. Vsebuje nadpovprečen delež oligomineralov, ima idealno razmerje med kalcijem in magnezijem (2:1), nevtralni pH, je diuretik, ki ugodno vpliva na počutje, in ima nizko vrednost natrija.

Kranjska gora Hit Alpinea | Foto: Hit Alpinea Foto: Hit Alpinea

Ledeniško vodo v Resortu Špik uporabljajo v bazenih in savnah, pri izvajanju masaž in pripravi hrane. Ledeniški wellness v Resortu Špik spada med najsodobnejše turistične proizvode na slovenskem in širšem evropskem trgu.

V tisočletni vodi boste raje kot o vsakdanjih skrbeh razmišljali o veličastnih razgledih dvatisočakov Špikove skupine in novih dogodivščinah, ki jih ponuja vsak nov dan v Zgornjesavski dolini.

Ne spreglejte