SiolNET. Trendi Potovanja
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger
S Kompasom varno in udobno na grške otoke

Poletje na Mediteranu s posebnimi letali iz Ljubljane

Oglasno sporočilo

Kompas od 3. julija s posebnimi letali iz Ljubljane leti na devet grških otokov. Naši gostje že uživajo svoje prve počitnice letos na Mediteranu in pravijo, da "prvih ne pozabiš nikoli".

Kompas

Postopki na letališčih, tako na ljubljanskem kot na grških, se izvajajo skladno z vsemi protokoli, ki so predpisani v zvezi s preprečevanjem širjenja okužbe z novim koronavirusom. Potekajo nevsiljivo in profesionalno, osebje ljudi usmerja na vsakem koraku. Maske so v zaprtih delih letališč obvezne, prav tako v potniški kabini.

Grčija kot mediteranska destinacija in turistični velikan se je skrbno pripravila na prihod turistov, upošteva vsa priporočila nacionalnih institucij v zvezi s preprečevanjem covid-19 glede na epidemiološko sliko tako v svoji državi kot tudi po svetu, saj sta varnost in zdravje na prvem mestu.

Poletna jutra so najlepša takrat, ko se ribiči vračajo v pristan z nočnih poti ter s seboj prinašajo vonj morja, rib in svobode. Dan, ki vabi na vse strani kompasa. Večeri, zelo čarobni prav na grških otokih, ko se poletni dan utaplja v sončnem zahodu novih spominov, v okušanju dobrot, poslušanju nežnih melodij, prisluškovanju zgodbam domačinov ali pa nekje v najlepšem in najbolj zaljubljenem zalivu.

Kompas

Letos je na grških otokih še posebej čarobno, saj ni težko najti najboljše mize za najboljši sončni zahod ali najboljšega ležalnika za najboljše uživanje ob morju oziroma slišati tišine in pripovedovanja Eola, preden zadremate v dišečo poletno noč.

Na vsakem izmed devetih otokov, to so Kreta, Santorini, Rodos, Karpatos, Kos, Samos, Kefalonija, Lefkas in Zakintos, vas pričakajo slovenski predstavniki, ki svoje delo opravljajo z neizmerno ljubeznijo in poznavanjem destinacije, kot da bi tam živeli. Kompas zagotavlja prijazen in skrben servis na vsakem koraku vaših počitnic ob upoštevanju vseh predpisov in navodil v času covid-19.

Dobro in lepo se boste imeli, to vam zagotavljamo, kajti na vseh destinacijah smo premišljeno izbrali nastanitvene objekte, ki jim naši potniki že dolga leta najbolj zaupate in v njih tudi najraje letujete. Pomislili smo na vse podrobnosti vašega oddiha na destinacijah, kjer se kompas vedno vrti v pravo smer.

Kreta, vsak petek, iz Ljubljane 

Ni naključje, da si je vrhovni bog grške mitologije Zevs za svoj rojstni kraj izbral prav ta mogočni otok.

Santorini, vsak petek, iz Ljubljane

Z biseri Kikladov nam skrivnostno pripoveduje legendo o Atlantidi. Eden najlepših grških otokov, katerega silovita preteklost na vsakem koraku spominja na moč in lepoto narave.

Rodos, vsako soboto, iz Ljubljane 

Kjer ima vsak kamen v osupljivem srednjeveškem mestu rodoških vitezov svojo zgodbo, kjer se lahko prepustite živahnemu nočnemu življenju in neskončnim peščenim plažam.

Karpatos, vsako soboto, iz Ljubljane 

Kjer grška tradicija, sanjske plaže in gorata nedostopnost tvorijo popolnost egejskega bisera.

Kos, vsako nedeljo, iz Ljubljane 

Otok, ki se/vas razvaja v objemu Heliosa, boga sonca.

Samos, vsako nedeljo, iz Ljubljane

Raj za hedoniste! Tako poseben, z vinogradi, slapovi, jezerom, kjer zavetje iščejo pelikani in flamingi, bujnim rastlinjem ter številnimi miti in legendami. Pitagora je najslavnejši otočan.

Kefalonija, vsak ponedeljek, iz Ljubljane 

Kraljica najlepših plaž s turkizno modrimi zalivi in bogato morsko favno. Edinstvene visokogorske kefalonske jelke, nedotaknjena pokrajina z dolinami, nališpanimi z nasadi oljk in vinogradi.

Lefkas, vsak ponedeljek, iz Ljubljane 

Ker je s svojo neokrnjeno naravo in tradicionalnimi vasicami še neodkrit biser Jonskega morja.

Zakintos, vsak torek, iz Ljubljane

Otok želv in turkiznih zalivov. Bogato poraščen z zelenim mediteranskim rastjem ter idealen kraj za počitek in popoln užitek.

Tradicija in izkušnje se v turizmu močno prepletajo z zaupanjem. V Kompasu že skoraj 70 let prisegamo na kakovost in odličnost turističnih storitev, saj potujemo z vami že od leta 1951. Tudi zato se zadovoljstvo in zaupanje potnikov, ki letujejo s Kompasom, iz leta v leto povečujeta.

"Prvih ne pozabiš nikoli", zato se pustite zapeljati Kompasu. Izberite svojo najlepšo počitniško zgodbo že danes.

Kompas

Za podrobnosti in rezervacije pokličite v Kompasov klicni center na 01 2006 111, nam pišite na vednozvami@kompas.si ali nas obiščite v najbližji poslovalnici Kompasa. Vsa Kompasova ponudba je zbrana in vedno dostopna na www.kompas.si

 

Zakaj izbrati agencijo za Grčijo?

1. DIREKTNO IZ LJUBLJANE: v poletnih mesecih organiziramo direktne čarterske prevoze iz Ljubljane na devet najbolj priljubljenih grških otokov.

2. ZANESLJIVOST LETALSKEGA PREVOZA: v nasprotju z rednimi linijami in nizkocenovnimi letalskimi prevozniki, ki se trenutno sproti odločajo in dopuščajo možnost odpovedi poletov, kar je običajno povezano z dodatnimi stroški in izgubo časa, so čarterski prevozi varni in vsak odhodni polet ima tudi zagotovljeno vrnitev.

3. PREDSTAVNIK NA DESTINACIJI: v času bivanja za vse potnike skrbijo izkušeni Kompasovi predstavniki, ki poznajo otoke kot lasten žep.

4. VES ČAS V VARNIH ROKAH: za vas bo poskrbljeno od prijave na potovanje do vaše zadovoljne vrnitve domov. V tem času bodo za vas z roko v roki skrbeli Kompasovi prodajalci, letalski prevoznik, predstavniki na destinaciji ter zaposleni v hotelu vašega bivanja.

5. GRČIJA LETOS KOT ŠE NIKOLI: s številnih otokov dnevno prejemamo klice zadovoljnih strank, saj na plažah ni gneče, postrežba pa je hitra in še bolj prijazna kot ponavadi.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin