Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
11. 3. 2010,
11.56

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Četrtek, 11. 3. 2010, 11.56

3 leta, 8 mesecev

Poročni kotiček: Spoznajte zakulisje največjega slovenskega poročnega salona

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

S celovito ponudbo skušamo bodočim nevestam prihraniti čas in napetost, ki sta pogosta spremljevalca poročnih priprav.

Poročni kotiček je sinonim za najnovejše smernice poročne mode in vrhunski dizajn, najpomembnejše pri tem pa so potrebe in želje vsake neveste. Prav vsaki nudimo strokovno pomoč pri izbiri njene sanjske obleke ter dodatkov, ki se bodo dopolnjevali z njenim slogom in osebnostjo. Svojim strankam želimo ponuditi celovit pogled na sodobne poroke in najnovejše trende. Z njimi delimo svoje zgodbe, pridobljene izkušnje in čustva.

Zakaj je Poročni kotiček tako poseben? Vaše potrebe in želje razumemo bolje kot kdor koli drug, saj redno sledimo poročnemu dogajanju na svetovnih in domačih tleh. Bodoči nevesti bo na pomerjanju stala ob strani strokovna stilistka, ki pozna sloge poročnih oblek in ji svetovala, kateri ji najbolje pristaja. Edinstvene potrebe in želje vsake neveste sprejemamo kot vsakdanji izziv in jih pomagamo uresničiti. V salonu lahko stranke najdejo tudi tematsko izdelana vabila, konfete, naprsne šopke, menije in drugo papirno galanterijo, v kateri se zrcalijo unikaten slog in ideje, ki izvirajo iz lastnega razvoja na tem področju. Izdelki nas uvrščajo na sam vrh, zato z njimi uspešno prodiramo tudi na tuje trge.

Brezplačni časopis za vsako bodočo nevesto Že drugo leto zapored smo za vse bodoče mladoporočence pripravili brezplačni časopis Poročni kotiček, ki ga pari prejmejo ob obisku salona. V njem boste našli obilico nasvetov, razkrivamo vam najnovejše trende poročnih oblek in dodatkov za ženina in nevesto, ideje za dekoracijo in pester izbor detajlov ter papirne galanterije, ki vam bodo pričarali nepozabno vzdušje poročnega dne.

Kaj naj naredi nevesta pred prvim obiskom? Svetujemo vam, da se pred prvim obiskom seznanite z našo ponudbo, ki si jo lahko ogledate na spletni strani www.porocnikoticek.si, in smernicami, ki jih boste našli v reviji Moja poroka. Ob pregledu fotografij poskušajte odkriti svoj slog, ki bo primeren vaši priložnosti. Pomembno je, da okvirno določite, kolikšen znesek ste pripravljeni odšteti za obleko, ki jo boste nosili za tako poseben in neponovljiv dan, kot je poroka. Na izbor obleke povabite osebo, kateri popolnoma zaupate – lahko je to najboljša prijateljica ali mama – ki se bo skupaj z vami ob poročnem nakupovanju počutila odlično. Ko pa boste našli popolno obleko, zaupajte sami sebi in ne odlašajte z rezervacijo. In naš najpomembnejši nasvet: bodite sproščeni in uživajte!

Poročni kotiček, Dolenjska c. 138a, Ljubljana Tel.: 01 4273230, 041 787894 koticek@siol.net www.porocnikoticek.si

 

Ne spreglejte