Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Boh

Petek,
5. 10. 2012,
14.16

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Petek, 5. 10. 2012, 14.16

8 let

Ste lahko v resnem razmerju in hkrati tudi kralj nočnih zabav?

Tina Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Težko, saj se ti dve vlogi izključujeta. Ampak v življenju se vedno najde prostor za kompromise.

Resne zveze zahtevajo določene obveznosti, dobro mero predanosti in tudi požrtvovalnosti. Nobeno razmerje ne sme postati samoumevno, zato se je treba zanj potruditi in ga negovati.

Na začetku zveze je vse zelo preprosto, saj deluje kemija in počutita se tako, kot bi bila omamljena. Skupaj tičita vsako prosto minuto in sama sebi sta zadostna.

Toda čas mineva in tudi kemija izgublja moč. Nekega dne se zbudite, popolnoma trezni, in kar naenkrat začutite novo potrebo: po prijateljih, kakšni debati in, da, tudi po kakšni nori zabavi. Ravno v tistem trenutku pa vas pokliče kolega iz žurerskih dni in vas sprašuje, kje se potikate in zakaj ste postali tako zapečkarski. Kar naenkrat vam spet zadiši nekaj brezskrbnih ur v lokalu, toda zdaj stoji pred vami velika ovira: vaša partnerica.

Ne bo preprosto, saj nobena ženska ne želi ob sebi moškega, ki ima vsak drugi dan mačka, ki vse noči čepi po mestnih barih in ki ga ljudje ustavljajo po cesti, da se skupaj spominjajo pretekle nore noči.

Če se boste držali nekaj spodnjih pravil, boste vsaj včasih še vedno lahko okusili življenje kralja nočnih zabav.

1. Postanite vzoren partner: Ženske nadvse ljubijo zelo pozorne in prijazne fante. Presenetite jo s kakšno pozornostjo, bodite nadvse ustrežljivi, pomagajte ji pri gospodinjskih opravilih. Skratka, postanite pravi kavalir. Vaše vsakdanje vzorno obnašanje bo vaša prepustnica za kakšen nočni pobeg.

2. Najboljši ljubimec: Če bo vaša ženska v postelji zadovolj(e)na, bo umirjena, srečna in blažena. Takšna ženska je tudi zelo razumevajoča za vaše vse močnejše potrebe – po zabavi, da ne bo pomote.

3. Sklepajte kompromise: Včasih boste morali barantati in boste morali za kakšen prosti izhod v noč obljubiti nekaj v zameno. Pazite: ženske so zelo dobre pogajalke.

4. Prilizujte se: Ženske so podkupljive in ko ji boste kupili ravno tisto, kar si je že dolgo želela, bo samo še kimala.

5. Bodite moški: Sicer pa ne bodite prevelika copata, saj vendar hlače v hiši nosite vi, kajne? Zato si kakšen nočni izhod privoščite celo brez vprašanja, ampak le z manjšim opozorilom: "Ne čakaj me."

Ne spreglejte