Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
4. 2. 2013,
11.00

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

skrivnosti

Ponedeljek, 4. 2. 2013, 11.00

7 let, 12 mesecev

Sedem skrivnosti dobrih ljubimk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Osvobodite se predsodkov in sramu ter spoznajte veščine, ki lahko polepšajo vaše spolno življenje.

Pohvalite ga Vsakič, ko doživite orgazem, ne skoparite s pohvalo. Ženska se lahko vsakič odzove drugače, če jo moški pohvali za dober orgazem, moški pa bodo vedno vzcveteli, zato ne bodite skromni, ampak svojemu moškemu povejte, da je najboljši ljubimec na svetu.

On je vaš junak Ko ženska moškemu pokaže, kako zelo ji je všeč njegov trud, se bo počutil kot junak, njegov ego bo zrasel do neba, počutil se bo pomembnega in ji bo hotel še bolj ugajati. Ne gre samo za dogajanje v spalnici, gre tudi za vsakodnevne malenkosti, ki jih ni treba več jemati za samoumevne. Ko boste iz partnerja izvabljali le najboljše, vam bo najboljše tudi vračal.

Bodite za Včasih je še tak glavobol mogoče pregnati z dobrim seksom, včasih pa ima vsaka ženska svoje razloge, zakaj se ji ne ljubi seksati. Če vam res ni do seksa, to partnerju povejte nežno in obzirno, grobost ali nezanimanje mu bosta vzbudila občutek, da vas ne privlači več.

Kotiček samo zanj Kotiček v spalnici namenite samo svojemu moškemu, dovolj sta že fotografija na nočni omarici in malenkost zraven, ki spominja nanj, na primer ogrlica s potovanja, čokolada, ki vam jo je poklonil včeraj ... Čeprav moški tega nočejo priznati, jih to navdaja z navdušenjem. Kdo pa ne bi bil rad oboževan?

Zamenjajte položaj Ne dovolite, da bi vaju uspaval dolgčas, ampak bodite pripravljeni poskusiti kaj novega. Za začetek lahko zamenjate položaj in se skupaj s partnerjem podate na pot odkrivanja novih užitkov. Ne bojte se erotičnih igric, še več, dajte pobudo in si zapomnite, da moški uživajo v tem, kar vidijo, zato najdražjemu privoščite seksi spodnje perilo in kakšen striptiz več. Vaš užitek šteje

Pokažite svojemu moškemu, kaj vam je všeč. Najlažje to storite tako, da vzamete njegovo roko, jo položite tja, kamor si želite, in ga vodite, lahko pa mu to poveste tudi z besedami. Vaš užitek je njegova spodbuda in naslada, ne skrivajte ga. Pogovarjajte se o seksu

Ne bodite zadržani, ko se v pogovor vpletejo bolj vroče teme. Katerikoli trenutek, naj bo na tržnici, med sprehodom ali med kosilom, je lahko pravi, da si zaupata svoje seksualne želje in fantazije. To bo v vama prebujalo željo po partnerju, zato bo spolnost še lepša.

Ne spreglejte