Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
7. 2. 2022,
9.11

Osveženo pred

2 leti, 2 meseca

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek ljubezen ljubezen horoskop horoskop

Ponedeljek, 7. 2. 2022, 9.11

2 leti, 2 meseca

Ljubezenski kristali za razočarane, samske, zaljubljene in naveličane

Oglasno sporočilo

Za vsako ljubezen se kristal najde, tudi ljubezen do sebe. Samskim bosta v pomoč malahit in ametist, zaljubljenim roževec in mesečev kamen, parom, ki bi radi spodbudili strast v zvezi, pa karneol. Kristali so idealno darilo za valentinovo. 

horoskop | Foto: Kosmika.si Foto: Kosmika.si

Kristali so že od nekdaj cenjeni zdravilci, ki med drugim vplivajo na čustveno ravnovesje. Na njihovo energijsko spodbudo in spiritualno podporo so se na primer zanašali že stari Egipčani. Poleg lapisa lazuli in turkiza, ki so ju povezovali z božanskim, so poznali in uporabljali tudi druge kristale, vsakega za svoj namen: topaz za zaščito pred zlimi duhovi in za boljši spanec, amazonit za plodnost in srečo, rdeči jaspis za lažji prehod v onstranstvo, na dolgem seznamu pa se znajdejo tudi ametist, roževec, malahit in karneol, ki se zaradi svojih lastnosti in energij uvrščajo med ljubezenske kristale.

horoskop | Foto:

Malahit

Njegova zelena barva je povezana z žetvijo in plodnostjo, prav tako z modrostjo in vizijo. In včasih so prav te lastnosti tisto, kar potrebuje zlomljeno srce. Ta kristal vas bo opomnil, da tisto, kar sejete, tudi žanjete. Malahit je kristal, ki deluje na srčno čakro, poskrbi za ravnovesje in prizemljitev ter nagrajuje pogum. Z njim se boste lažje znova odprli priložnostim ter začeli oddajati in sprejemati ljubezen iz okolice.

Ametist

Malahit je v kombinaciji z ametistom idealen kristalni par za razočarane v ljubezni, saj ametist zelo dobro vpliva na samozavest in samopodobo. Z njegovo duhovno pomočjo se boste zlahka pobrali in odprli oči, da spoznate partnerja, ki je vreden vaše ljubezni.

horoskop | Foto:

Roževec

Roževec je najbolj poznan kristal ljubezni na svetu, stari Egipčani pa so verjeli, da pomaga manifestirati tudi lepoto in mladost. Še danes Egipčanke z njim drgnejo svoj obraz, da bi imele napeto in sijočo kožo. Roževec bo v razmerju poskrbel za harmonijo, zaupanje in brezpogojno ljubezen, zato je primeren tako za sveže zaljubljene pare kot za tiste v dolgotrajni zvezi. Njegova pomirjujoča energija bo spodbudila ljubezen do sebe, ki je v zvezi še kako pomembna, prijateljstvo, okrepila odnos in ga napolnila z mirom.

Mesečev kamen

Kristal večne ljubezni vam bo pomagal prebroditi težke čase in spodbuditi optimističen pogled na svet. Opomnil vas bo, da je ljubezen treba negovati, in vam pomagal ohranjati ljubezenske iskrice, ki gorijo še v sveži zaljubljenosti.

horoskop | Foto:

Karneol

Če potrebujete nekaj spodbude, da bi znova zanetili strast v zvezi, je pravi kristal za vas karneol, ki vas bo navdal s pogumom in kreativnostjo, da boste odkrili nove pristope. Tako boste prebudili speče ljubezensko razmerje in pripomogli k uspešnejši zvezi. S karneolom se boste osvobodili občutka strahu, da je nekaj narobe, in za uspeh boste pripravljeni tvegati.

Kristali v obliki srca so lahko lepo darilo sebi ali ljubljeni osebi, poleg tega pa so darilo z globljim pomenom, saj nosijo v sebi energijske lastnosti za različna področja: ljubezen, zaščito, notranjo moč, koncentracijo, čustveno ravnovesje, rast, uspeh, razvoj ...

Preverite ponudbo! Ob vsakem obesku prejmete še brezplačno vrvico za nakit.

horoskop | Foto:

Naročnik oglasnega sporočila je Kosmika.

Ne spreglejte