Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
4. 9. 2012,
10.23

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Torek, 4. 9. 2012, 10.23

8 let

Ali ste v razmerju z napačnim moškim?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Včasih vztrajamo v razmerju, čeprav je že na prvi pogled jasno, da je obsojeno na propad.

Niso vsi moški primerni za vas, toda v veliki želji po filmski ljubezenski zgodbi številne ženske pozabijo nase in na svoje potrebe ter vztrajajo tudi takrat, ko je več kot očitno, da jih njihov partner uničuje.

Prepoznajte znake, ki bodo potrdili, da vaš moški ni pravi za vas, in se osvobodite.

Ste nesrečni: Kdaj ste se nazadnje nasmejali? Razmerje vas mora osrečiti, to je osnova. Če ste ves čas slabe volje, vas vse spravlja ob živce ter se ves čas samo razburjate in pritožujete, je čas za kakšno konkretno spremembo.

Se pretvarjate: Ob svojem partnerju morate biti takšni, kot ste – brez pretvarjanja in stalnega prilagajanja. Ne bodite preveč ustrežljivi in ne obnašajte se tako, kot njemu ugaja. Naj vas sprejme takšno, kakršni ste. Nihče vas nima pravice spreminjati!

Vaši prijatelji ga ne poznajo: Ste se kdaj vprašali, zakaj ga vaše prijateljice še niso spoznale? Ljubljeno osebo ponavadi želimo predstaviti vsemu svetu, svojo srečo želimo deliti z najbližjimi. Vprašajte se, zakaj se ga sramujete in vas spravlja v zadrego.

Ves čas ste utrujeni: Ljubezen bi vam morala vlivati nove življenjske energije. Če ste izčrpani, žalostni in ves čas utrujeni, poskušajte odkriti, kje je vir vašega slabega počutja.

Preveč različna: Bo že držalo, da se nasprotja privlačijo, toda če so vajini pogledi na življenje popolnoma različni, bosta težko našla skupni jezik – vsaj na dolgi rok. Popolnoma nemogoče se bo dogovoriti o osnovnejših življenjskih zadevah, kaj šele, da bi se zedinila pri pomembnejših odločitvah. S takšnim partnerjem vas čakajo stalni spori in nesoglasja. Posledično tudi veliko glavobolov in slabe volje.

Ne razmišljate o skupni prihodnosti: Pari, ki se zbližajo in poglobijo svoje odnose, prej ali slej začnejo razmišljati tudi o skupni prihodnosti. Če v vaši ni prostora zanj, se resnično vprašajte, zakaj še vedno izgubljate čas z nekom, ki ga ne vidite kot svojega stalnega partnerja.

Ne pogrešate ga: Seveda potrebujete tudi nekaj časa zase, ampak normalno bi bilo, da bi ga po nekaj dnevih pogrešali in si zaželeli njegove bližine. Če ga več dni niti ne pokličete, se raje vprašajte, ali vaše razmerje v resnici ni zgolj prijateljsko. Sicer pa tudi prijatelje pogrešamo, kaj šele partnerje.

Nizka samozavest: Vaš partner mora z besedami in dejanji vplivati tudi na vašo samozavest. Če je ta ob njem zelo nizka, potem je to znak, da vas ne spoštuje. Dober partner vas bo občudoval in vam vlival potrebno samozavest, ki bo pozitivno vplivala na vašo samopodobo. Posledično tudi na vaše spolno življenje.

Ne spreglejte