SiolNET. Trendi Moda
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zdravko Geržina zanika odvzem licence za prireditev Miss Slovenije

4

termometer

V odzivu na ugibanja glede organizacije prireditve Geržina pojasnjuje, da njegova agencija ni podpisala nove pogodbe, ker zavoljo previsokih stroškov ni zmogla zagotoviti dovolj kvalitetne prireditve.

V izjavi za medije Zdravko Geržina odgovarja na ugibanja medijev glede zapletov pri izboru za Miss Slovenije. Njegova agencija Geržina Videoton je po šestnajstih letih organizacije prireditve Miss Slovenije za Miss Sveta prostovoljno odstopila od pogodbe, oziroma slednje kljub ponudbi organizatorjev iz Londona ni podaljšala. Že lansko leto, ko so še imeli licenco za organizacijo uradnega lepotnega izbora, do finalne prireditve zaradi previsokih stroškov ni prišlo. RTV Slovenija zavoljo predrage produkcije predvajanja finalnega izbora ni vključila v svoj program, izvedbo v skromnejši različici pa so pri Geržini Videoton zavrnili, ker naj ta ne bi dosegla nivoja prejšnjih izborov za Miss Slovenije.

Ker tudi letos ne bi zmogli zagotoviti dovolj kvalitetne izvedbe, pogodbe s svetovnimi organizatorji niso podaljšali. Slednje torej demantira namigovanja, da jim je bila licenca odvzeta, oziroma da so jo prodali. Geržina prav tako zanika govorice, da ima z RTV Slovenijo neporavnane obveznosti v zvezi z organizacijo izbora Miss Slovenije za Miss World 2007, za letošnji izbor v Radencih pa naj bi izvedel šele v petek, ko so nekatere kandidatke preverjale, kdo je uradni organizator izbora.

Kot smo že poročali, so Miss Slovenije 2009 izbirali kar na castingu, med kandidatkami pa so bile večinoma lanske finalistke.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin