Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
4. 12. 2018,
11.58

Osveženo pred

5 let, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Lisca spodnje perilo

Torek, 4. 12. 2018, 11.58

5 let, 4 mesece

Vsaka je lepa! V novi kampanji Lisca (VIDEO)

Oglasno sporočilo

Se še spomnite maja, ko so središče Ljubljane zavzele ženske? Ženske v kopalkah Lisca, ki so se sprehodile čez Prešernov trg in nam s tem položile na srce, da je vsaka lahko ponosna nase.

Lisca | Foto:

Da tega ne pozabimo, se kampanja v decembru nadaljuje. Vse prepogosto namreč pozabimo ceniti tisto, kar imamo, pozabimo, da lahko srečo najdemo v malenkostih, v svojih najbližjih, v stvareh, na katere lahko vplivamo. In ne v iskanju napak.

Teja, Urška, Alenka, Elisa in Sophie so tako oblekle perilo Lisca in nam v videu sporočajo, da je vsaka čudovita, če se le počuti dobro v svoji koži. Lisca nam v zadnji kampanji tako pokaže, da lahko pozabimo na kalupe, ker smo lepe. Popolne. Takšne, kakršne smo. In nam želi, da na prvo mesto postavimo stvari, ki so res pomembne. In nam želi, da ljubimo, navdihujemo, se smejemo, vzgajamo in navdušujemo. Ponosne nase.

Da bo december še lepši, pa je Lisca pripravila priložnost, da dobimo perilo, v katerem se bomo počutile tako kot dekleta v kampanji. Do 16. 12. 2018 namreč lahko sodelujemo v nagradni igri na spletni strani. V 3 tedenskih žrebanjih bo izbranih po 10 nagrajenk, ki bodo prejele komplet perila Lisca, v glavnem žrebanju pa se bo ena srečnica razveselila bona v vrednosti 500 € za izdelke Lisca.

Sicer pa si lahko tudi same, kar tako, za dušo, privoščite novo perilo, v katerem se boste počutile samozavestno in čudovito. Izberete ga lahko na www.lisca.si.

Ljubite, navdihujte, smejte se, vzgajajte, navdušujte. Ponosne nase.

#proudtobeme #liscalingerie

Naročnik oglasnega sporočila je Lisca d.d.

Ne spreglejte