Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
22. 9. 2017,
15.12

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek

Petek, 22. 9. 2017, 15.12

6 let, 6 mesecev

Skrivnost moškega zadovoljstva

Oglasno sporočilo

Moškega, ki se v svoji koži počuti dobro, ženske prepoznajo hitro. In zadovoljstvo na moškem obrazu je tisto, kar je tako zelo privlačno.

Lisca | Foto:

Moško perilo moramo jemati povsem resno. Čeprav morda moški na prvi pogled ne zahtevate veliko in se pri kolekcijah perila ne odločate med čipkami, dnevnim in večernim perilom, perilom za sem, perilom za tja, se pa odločate v lastnostih, ki so konec koncev najbolj pomembne. Udobje in občutek. Radi skorajda pozabite na perilo, ki ga nosite udobno, obenem pa vam ravno občutek perila, ki ga oblečete zjutraj, nudi občutek moškosti in zadovoljstva.

Kolekcija perila Lisca Men misli ravno na to – perilo za moške je sodobno in udobno, izdelano iz mehkega bombaža ali modala, ki je prijeten na koži, v spodnjicah in majicah Lisca pa je moški popolno urejen tako za poslovne priložnosti kot za večerni zmenek ali športne aktivnosti s kolegi. V perilu Lisca so moški preprosto seksi – v preprostih sodobnih linijah in barvah, ki so vsestransko uporabne za vsak dan.

Lisca | Foto: V septembru do 30. 9. 2017 lahko za moško perilo izkoristite tudi akcijo vzemi 3 - plačaj 2. Akcija velja ob nakupu moškega perila in pižam, popust pa priznamo v višini najcenejšega izdelka.

Lisca | Foto:

*Na prodajnih mestih je popust obračunan pri blagajni, v spletni trgovini pa v spletni košarici.

Ne spreglejte