Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Boh

Petek,
21. 12. 2012,
13.15

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Petek, 21. 12. 2012, 13.15

8 let

Regina: Najbolj ženstveno se počutim v visokih petah in samostoječih nogavicah

Tina Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Pevka Regina nas preseneča s svojo brezhibno zunanjostjo, njen največji adut so lepe noge. Zanimalo nas je, kako vzdržuje mladostniški videz.

Videti ste odlično. Kako skrbite za svojo zunanjost?

(Smeh) Vsak dan poskušam narediti nekaj dobrega oziroma koristnega za svoje telo ali dušo. Ne gre le za nego zunanjosti, treba je poskrbeti tudi za notranje zadovoljstvo. Tudi spanec je zelo pomemben, zato da se telo regenerira. Skratka, treba si je vzeti čas zase, pa naj bo to le pet minut ob kavi ali uživanje pod prho.

S kakšno vrsto vadbe se ukvarjate in kako pogosto?

Treniram karate, a ker zaradi drugih obveznosti pogosto kaj pride vmes, zamujene treninge nadomestim doma z vadbo z žogo ali pa z najbolj osnovnimi vajami, kot so sklece, počepi in vaje za trebušne mišice. Mislim pa, da me nekako najbolj v formi drži moja strast do plesa. Kjerkoli in kadarkoli izkoristim priložnost, da se ob glasbi razmigam in si s tem potreniram svojo dušo.

Pazite na prehrano? Kakšen je vaš način prehranjevanja?

Seveda, kolikor se le da. Včasih sem zapadala tudi v velike ekstreme; skoraj dve leti sem se prehranjevala vegansko, a sem ugotovila, da ekstremi niso zame, ker sem dosegla točko, ko sem se več ukvarjala s hrano kot z drugimi stvarmi. Še več, hrana me je obremenjevala in me spravljala v stres in to zagotovo ni dobro. Zato zdaj pri meni velja načelo zmernosti. Nič ne škodi, če je v zmernih količinah.

S kakšno vrsto hrane se najraje pregrešite?

Zame je hrana užitek. Testenine so moja slaba točka in največji del pregrehe. No, pa tudi sladkarije me vedno znova spravljajo v skušnjavo.

Ali se boste med prazniki kaj pazili, ali si boste dali duška z različnimi dobrotami?

Uživala bom, kolikor se bo le dalo, in to "na polno". No, vseeno se bom skušala držati zmernosti, ker se ne maram prenažirati. In zakaj bi se? Samonadzor je pomemben, vendar to ne pomeni, da si ne bom privoščila in da se bom držala nazaj. Dala si bom duška, vendar do mere, za katero vem, da je zame še sprejemljiva.

Boste tudi sami kaj skuhali ali spekli? Seveda bom, ker mi kuha pomeni kreativno sproščanje. Nikakor pa se ne bom preveč mučila in bom zadeve poenostavila, da bom tudi sama imela kaj od tega. Sem se že znašla v situaciji, ko sem samo kuhala in kuhala in potem nisem imela nič od tega, ker sem bila preveč utrujena, da bi lahko uživala.

Kaj bo na mizi, je odvisno od trenutnega navdiha in sestavin, ki jih bom imela na voljo. Vsekakor bodo na mizi kakšna pečenka in različne zelenjavne priloge, tiramisu ali panna cotta za sladico. Nikakor pa ne bo manjkala makova potica.

Kateri so sicer vaši najnujnejši lepotni pripomočki?

Nasmešek in dobra volja. No, pa še kanček pudra in maskara.

Kako pogosto hodite na "šoping"?

Prav na "šoping", kot načrtovan dogodek, recimo dva- ali trikrat na leto. Je pa res, da priložnostno vedno porinem nos v trgovino in takrat ponavadi resnično ujamem najboljše kose.

V čem se počutite najbolj ženstveno?

V visokih petkah in samostoječih nogavicah.

Ne spreglejte