Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
31. 8. 2020,
7.00

Osveženo pred

3 leta, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

nakit PR članek zapestnica

Ponedeljek, 31. 8. 2020, 7.00

3 leta, 7 mesecev

Privabi denar in blaginjo ter se reši slabe sreče

Oglasno sporočilo

Vsak od nas želi imeti denarja in sreče v izobilju, živeti življenje brez strahu pred jutrišnjim dnem. Zdaj lahko to storiš s personaliziranim nakitom, s katerim odhajajo vse tvoje težave.

net Sales | Foto:

Ta nakit nosi posebno kodo in energijo tvojega zodiakalnega znaka, ki določa tvojo življenjsko pot.

Zahvaljujoč tej vrsti nakita te bo sreča spremljala na vsakem koraku. Pomagal ti bo pritegniti nestrpno pričakovano blaginjo in dobiček. Napolnil te bo s pozitivno energijo, ki te bo ščitila kot tvoj zvesti angel varuh.

Spodaj predstavljamo dva primera takšnega nakita. To so čarobne zapestnice, ki bodo tvoje življenje obrnile za 180 stopinj:

Stella – energijska zapestnica, ki privlači uspeh in blaginjo

net Sales | Foto:

Edinstvena zapestnica brezčasnega dizajna ima 3 tanke trakove, okrašene s perlicami, in lepo oblikovano okroglo ploščico s tvojim znakom zodiaka.

Narejena je samo za tebe, zaradi posebne tehnike izdelave pa določa le tistega, ki nosi.

Verjame se, da s svojo močno energijo pomaga privabiti denar, dobiček in popolno blaginjo v življenju. Tisti, ki jo nosijo, trdijo, da pospešuje napredek v vsaki sferi življenja.

Zahvaljujoč čudovitemu dizajnu deluje kot sodoben modni dodatek in okras zapestja. Zato nihče ne bo posumil, da gre za amulet velikih moči.

Klikni tukaj za več informacij o zapestnici Stella!

Efemerida – močan zaščitni amulet, s katerim ti bodo zvezde vedno naklonjene

net Sales | Foto:

Večplastna zapestnica posebnih odtenkov, ki ji dajejo edinstven vintage dizajn, na sredinskem pasu nosi ploščico s tvojim znakom zodiaka.

Je več kot le nakit. Predstavlja tvoj osebni pečat, ustreza tvoji naravi in ​​zagotavlja učinkovito zaščito.

Z njo na zapestju lahko občutiš velike spremembe, saj z energijo tvojega zodiakalnega znaka ustvari intimno povezavo s pozitivnimi silami v naravi in ​​kozmosu. Tako obrne zvezde v tvojo korist.

Pokazale ti bodo tvojo pravo življenjsko pot ter jo napolnile z lepimi in vznemirljivimi dogodki.

Klikni tukaj za več informacij o zapestnici Efemerida!

Zgrabi svoj amulet po dvakratno nižji ceni

net Sales | Foto:

Obe zapestnici sta na voljo na uradni strani online trgovine FlamingoShop, ki je tako zagotovila 50-odstotni popust za vse bralce portala siol.net.

To je tudi priložnost, da se seznaniš s trgovino FlamingoShop, ki je resnično edinstveno mesto na internetu.

Je sorazmerno mlada znamka, vendar si prizadeva spremeniti online nakupovanje in ga narediti zabavnega, vznemirljivega in dostopnega vsem.

To je trgovina, v kateri so kupci vedno na prvem mestu, zato se ponudba vsak dan širi, da bi zadovoljili okuse vseh.

S svojim varnim in zanesljivim poslovanjem neprestano beleži rast novih uporabnikov. Poleg tega statistika kaže, da se kar 93 % strank vrača, kar je zadosten dokaz povezanosti znamke FlamingoShop s svojimi strankami. Pokažejo tudi, kaj si ljudje mislijo o znamki, katere izdelki olajšajo in bolj izpopolnijo naše vsakdanje življenje.

Prav ti dve zapestnici bosta tvoje življenje olajšali in izpopolnili. Z njima ne bo več občutka, da se je ves svet obrnil proti tebi in prepričani smo, da bo to nakit, ki ga boš nosila še dolga leta.

net Sales | Foto:

net Sales | Foto:

Naročnik oglasnega sporočila je Net Sales.

Ne spreglejte